ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ ΣΑΜΟΥ (ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Παρά τις δυσκολίες της εποχής μας στηρίζουμε όσο μπορούμε τον σύλλογό μας και τον οπλίζουμε με δύναμη ώστε να ανταποκριθεί στις σημερινές προκλήσεις που αφορούν περισσότερο τις γυναίκες.

Ο ΝΑΤΟΪΚΟΣ Μινώταυρος που καταπίνει παιδιά και ποδοπατά ζωές σε όποιο μέρος του κόσμου θεωρεί ότι έχει συμφέροντα πρέπει να βρει και το γυναικείο χέρι μπροστά του να ορθώνεται.

Οι φωτιές που ανάβει έχουν ζώσει την γειτονιά μας. Και το χειρότερο με την συναίνεση των κυβερνήσεών μας γέμισε η χώρα μας ΝΑΤΟΪΚΕΣ βάσεις και γινόμαστε στόχος των αντιπάλων του.

Η γνώση, η οργανωμένη δράση και η αλληλεγγύη είναι αναγκαία, σήμερα, όσο ποτέ για να σταθούμε στα πόδια μας, για να μη καθορίζουν το μέλλον μας τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων. Γιατί ο κόσμος που θέλουν δεν είναι ο κόσμος που θέλουμε. Γιατί η ζωή των παιδιών μας έχει αξία μεγαλύτερη από μια σφαίρα, μεγαλύτερη από οτιδήποτε μπορεί να τα σκοτώσει. Γι αυτό απαιτούμε. «κανένας στρατιώτης έξω από τα σύνορα».

Αυτά, μεταξύ άλλων, τόνισε στην ομιλία της η πρόεδρος του συλλόγου   γυναικών Μυτιληνιών το Σάββατο 18 Ιανουαρίου Μαρία Αξιώτου, αναφερόμενη στις εξελίξεις της επικαιρότητας, στην εκδήλωση για το καλωσόρισμα του νέου έτους,  με την κοπή της πίτας που πραγματοποίησε ο σύλλογος στη  ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα  που προσφέρει το καφενείο «το Καλντερίμι».

Η μουσική παρέα από φίλες και φίλους του συλλόγου «έβγαλε γλώσσα» στις δυσκολίες και τους κινδύνους των καιρών και απογείωσε το κέφι με όμορφα ρεμπέτικα, λαϊκά και νησιώτικα τραγούδια.

Ο σύλλογος ευχαριστεί τα μέλη του και όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη βραδιά.