Ονομάζομαι  Ανδρέας Αξιώτης. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Λιναρδάκη με την οποία έχω δύο παιδιά Έχω σπουδάσει μηχανικός αεροσκαφών στην Αθήνα και χειριστής αεροσκαφών στην Αμερική ενώ έχω υπηρετήσει τον χώρο του τουρισμού για πολλά χρόνια. Διαθέτω γνώσεις σε ζητήματα τεχνολογίας ενώ έντονη είναι η συμμετοχή μου στα πολιτιστικά δρώμενα του Πυθαγορείου αλλά και σε πολλές πρωτοβουλίες που αφορούν προβλήματα του τόπου μας. Συντάσσομαι ως υποψήφιος με το συνδυασμό του Πάρη Παπαγεωργίου γιατί πιστεύω ότι με πολύ δουλεία και προσήλωση θα συμβάλλω τα μέγιστα στην συλλογική μας προσπάθεια.

 

Είμαι η ιατρός Βακιντή Μαρία, ζω και εργάζομαι στη Σάμο ως πνευμονολόγος. Σύζυγός μου είναι ο εκπαιδευτικός Κλάψας Φώτης, έχουμε ένα παιδί φοιτητή ιατρικής και κατοικούμε στους Μυτιληνιούς. Από το 2004 έως το 2007 εργάστηκα ως επικουρική ιατρός στην Παθολογική Κλινική και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Σάμου. Από το 2008 διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο. Επί εννέα χρόνια υπήρξα στο συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου ως μέλος και ως αντιπρόεδρος του συλλόγου. Προσέφερα τις υπηρεσίες μου σαν αντιπρόεδρος του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ για 2 χρόνια και για αρκετά χρόνια στον ΦΑΡΟ . Ο αγώνας για την πρόοδο και ευημερία του τόπου μας, θα δοθεί και με άλλους Σαμιώτες που έχουμε τους ίδιους στόχους συντασσόμενοι στο πλευρό του Πάρη (Παρασκευά) Παπαγεωργίου. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους μου στον κοινό αγώνα μας.

 

Είμαι ο Γιάννης Πνευματικάκης. Συμπορεύομαι στον συνδυασμό του Πάρη Παπαγεωργίου, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ώστε με όραμα, σχέδιο, αποφασιστικότητα και διάθεση για συστηματική δουλειά να σηματοδοτήσουμε νέα εποχή.

Στόχος είναι, με ένα ιεραρχημένο πρόγραμμα σε βάθος τετραετίας, να αξιοποιηθεί κάθε ευκαιρία και η Σάμος να πρωταγωνιστήσει μελλοντικά σε όλους τους τομείς κάνοντας άλματα προόδου. Ως Πολιτικός Μηχανικός, σύζυγος της Δικηγόρου Βλαχοπούλου Θεοδώρας και πατέρας δυο παιδιών του Δημοτικού Σχολείου, θα προσπαθήσω η ύπαιθρος, η γειτονιά, ο οικισμός, η πόλη και το νησί της Σάμου, με μοχλό την ένταξη σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, να απογειωθεί ταχύτερα, με νέα αειφόρο προοπτική, σε σύγχρονους ρυθμούς ανάπτυξης και ποιότητας ζωής.

 

Είμαι ο Γιάννης Χατζηκωνσταντής, παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Αθηνά Κουμαραδιού και έχουμε μαζί 4 κόρες. Είμαι δικηγόρος στο επάγγελμα με εξειδίκευση στο ποινικό δίκαιο, κάτοχος πτυχίου LLM και διδακτορικού τίτλου στο διεθνές δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Κορνέλ των Η.Π.Α.

Υπήρξα πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου, διετέλεσα Νομαρχιακός Σύμβουλος και πολιτευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Είμαι αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Νοσοκομείο Σάμου. Συντάσσομαι με το συνδυασμό του Πάρη Παπαγεωργίου, διότι πιστεύω ότι μαζί    με την αξιόλογη ομάδα του θα μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις στα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας.

 

Είμαι  η Γιατίλη Ρίκα (Αργυρώ) ζω στο Πυθαγόρειο όπου και μεγάλωσα, εργάζομαι στο Κτηματολογικό γραφείο Σάμου (πρώην Υποθηκοφυλακείο Σάμου) στο Μαλαγάρι, είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Παπατζέλο αξιωματικό της ΕΛΑΣ και είμαι μητέρα τριών παιδιών. Αποδέχτηκα την πρόταση του Πάρη Παπαγεωργίου να συμμετάσχω στο συνδυασμό του γιατί πιστεύω ότι οι προσδοκίες και το μέλλον που οραματίζεται για το Δήμο μας βρίσκονται σε πλήρη συνταύτιση.

Είναι μεγάλη τιμή που μου δίνεται η δυνατότητα να εκπροσωπήσω τους συμπολίτες μου στην ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους και θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για αυτό.

 

Είμαι ο Δημήτρης Έλληνας για όσους δε με γνωρίζετε. Μένω στον Άγιο Κωνσταντίνο είμαι παντρεμένος και έχω τρεις γιούς.

Σπούδασα ιατρική στην Ιταλία και management τουριστικών επιχειρήσεων στην Ελβετία. Μιλάω την Αγγλική και Ιταλική γλώσσα.  Διετέλεσα διευθύνων σύμβουλος της Ellinas Group. Υπηρέτησα την Τοπική Αυτοδιοίκηση αρχικά ως πρόεδρος της Κοινότητας του Αγίου Κωνσταντίνου Σάμου. Από το 2019 μέχρι και σήμερα είμαι Δημοτικός Σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανατολικής Σάμου. Συντάσσομαι στο συνδυασμό του Πάρη Παπαγεωργίου για το ήθος του και την εξαιρετική του ομάδα. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους συνυποψήφιους μου

 

Ονομάζομαι Ελευθερία Καραθανάση Αποφοίτησα από το ΑΤΕΙ Πειραιά τμήματος Λογιστικής της σχολής Διοίκησης και Οικονομία τον Οκτώβριο 1999. Πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στην Αγροτική Τράπεζα Σάμου από τον Μάϊο του 1999 έως τον Οκτώβριο του 1999. Από το Δεκέμβριο του 1999 έως τον Ιούνιο του 2002 εργάστηκα σε ιδιωτική επιχείρηση στην πόλη της Σάμου ως βοηθός Λογιστή. Από τον Ιούνιο του 2002 έως και τον Ιούνιο του 2003 εργάστηκα στην Νομαρχία Σάμου με Σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου. Από το 2003 έως το 2013 υπηρέτησα ως μόνιμη Υπαξιωματικός του τμήματος Στρατολογικού ως Στρατιωτικός Νομικός Σύμβουλος του ΓΕΕΘΑ. Από τον Ιανουάριο του 2015 έως σήμερα είμαι ιδιοκτήτρια Λογιστικού Φοροτεχνικού Γραφείου Στην πόλη της Σάμου. Είμαι παντρεμένη με δύο παιδιά.

 

Ονομάζομαι Κονδύλη- Πανουράκη Μαρία. Γεννήθηκα στην Αυστραλία στις 21 Ιουνίου 1966 και έχω καταγωγή από τις Βουρλιώτες Σάμου. Είμαι παντρεμένη με τον Βασίλη Πανουράκη, Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Σάμου και έχουμε δύο παιδιά, την Νίκη 32 ετών Εκπαιδευτικό και τον Ηλία 37 ετών Αυτοαπασχολούμενο. Το 2010 ήμουν υποψήφια στις Περιφερειακές Εκλογές με τον συνδυασμό του Παύλου Βογιατζή για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Εχω διατελέσει μέλος της Σαμιακής Αρωγής, ενώ το 2019 εκλέχτηκα Δημοτική Σύμβουλος με τη Δημοτική Παράταξη “Πορεία Ευθύνης” του Αντώνη Σίμου. Ανέλαβα τα καθήκοντα της Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου τον Μάιο του ’20, με τη θητεία μου να ολοκληρώνεται τον Ιούλιο του ’22.

 

Είμαι ο Μιχάλης Γεωργούδης.

Είμαι γέννημα θρέμμα και μόνιμος κάτοικος του νησιού μας. Διατηρώ τεχνική εταιρία στο Κοκκάρι Σάμου, είμαι σχεδιαστής δομικών και τοπογραφικών έργων και ταυτόχρονα δραστηριοποιούμαι και επαγγελματικά με το τουρισμό. Πιστεύω ότι ο τόπος μας έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. Οι προηγούμενες Δημοτικές αρχές προσπάθησαν για το καλύτερο του τόπου. Πάντα όμως υπάρχει δυνατότητα για να πάμε καλύτερα στον τόπο μας και ψηλότερα το νησί μας.

Θα συμβάλλω στο σκοπό αυτό, με έμφαση στον πολιτισμό, στον αειφόρο τουρισμό και στο φυσικό περιβάλλον με όλες μου τις δυνάμεις.

Καλή επιτυχία στον Παρασκευά Παπαγεωργίου και στους αξιόλογους  συνυποψήφιους μου που στελεχώνουν το συνδυασμό του.

 

Ονομάζομαι Τσεσμελής Ευάγγελος γεννήθηκα  στη Σάμο, είμαι παντρεμένος με τη φιλόλογο εκπαιδευτικό, Ευαγγελία Λυκουρίνου και έχουμε ένα γιο.

Είμαι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, διετέλεσα Διευθυντής στα Επαγγελματικά –Τεχνικά σχολεία του Δήμου μας Υπήρξα Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπ/σης (ΕΛΜΕ) και μέλος του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Σάμου.

Είμαι μέλος του Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Σάμου με αρκετές συμμετοχές σε εθνικής εμβέλειας αγώνες Ιστιοπλοΐας ανοιχτής Θαλάσσης. Ασχολήθηκα για περισσότερο από 35 χρόνια με το ποδόσφαιρο, ως αθλητής και ως προπονητής (δίπλωμα επιπέδου UEFA B) Από το 2019 έχω εκλεγεί στο Συμβούλιο της Κοινότητας Σαμίων όπου και συνεχίζω την αυτοδιοικητική μου δράση.

Στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, με την πεποίθηση ότι με όραμα και όρεξη για δουλειά θα γίνουμε ωφέλιμοι για τον τόπο μας, συντάσσομαι στο συνδυασμό που ηγείται ο Πάρης Παπαγεωργίου μαζί με εξαιρετικούς συνυποψήφιους μου.