ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ ΣΑΜΟΥ (ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ)

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΥΡΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Το ΔΣ  και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μυτιληνιών Σάμου εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους συγγενείς των θυμάτων που χάθηκαν στις πλημμύρες που έπληξαν την Θεσσαλία.

Για άλλη μια φορά καλούμαστε να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας. Αυτή τη φορά οι γυναίκες και οι οικογένειές τους στη Θεσσαλία και στην ευρύτερη περιοχή μας έχουν ανάγκη.

Για να συμβάλλουμε στην ανακούφιση, όσο γίνεται,  από τις πληγές της ανείπωτης τραγωδίας που ζει ο λαός της Θεσσαλίας  εξ’ αιτίας της εχθρικής πολιτικής της ΕΕ, της κυβέρνησης και όλων των κυβερνήσεων, διαχρονικά, με την ανοχή Περιφερειών και Δήμων όσον αφορά στην ικανοποίηση  των λαϊκών αναγκών και στα έργα πρόληψης που απαιτούνται και δεν γίνονται, για την προστασία της ζωής και της περιουσία του.

Ο Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών Σάμου σε συνεννόηση με το Εργατικό Κέντρο Σάμου και το Εργατικό Κέντρο Λάρισας καλεί τα μέλη του και τους χωριανούς να συνδράμουμε οικονομικά με όποιο ποσό επιθυμεί η καθεμία και ο καθένας, είτε ατομικά, είτε απευθυνόμενοι στα μέλη του ΔΣ του συλλόγου. Στην δεύτερη περίπτωση για κάθε ποσόν θα κόβεται απόδειξη του συλλόγου υπέρ των πλημμυροπαθών και στη συνέχεια θα κατατίθενται στην τράπεζα.

Λογαριασμός Αλληλεγγύης για πλημμυροπαθείς Λάρισας και Θεσσαλίας

Εθνική Τράπεζα: GR0701103970000039729617843

Δικαιούχος: Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λάρισας