Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο, η Βιβλιοθήκη Σάμου, ο ΠΜΑΣ «Κούρος» και το Κέντρο Τύπου «Press & Snack»  παρουσίασαν το βιβλίο «Σκοτεινός Λαβύρινθος» του γνωστού συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Γρηγόρη Αζαριάρδη το Σάββατο 7 Ιουλίου και ώρα 8 μ.μ. στον αύλειο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σάμου.

Για το βιβλίο  μίλησαν καταρχήν  ο γιατρός Χρήστος Καζάζης, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση,σε παρουσίαση βιβλίου και που ήταν επιτυχής,  και η εκπαιδευτικός – συγγραφέας Έλενα Χουσνή, που είχε και τον συντονισμό της παρουσίασης. Χαιρετισμό εκ μέρους του ΠΜΑΣ ΚΟΥΡΟΣ απεύθυνε η Αλεξία Φυσφή.

Απολαυστικός, με καταλυτικό χιούμορ και χειμαρρώδη λόγο ο συγγραφέας,επισήμανε με αφορμή το βιβλίο, φαινόμενα και καταστάσεις στον ελληνικό χώρο, που ήταν άγνωστα μέχρι πριν λίγα χρόνια, όσον αφορά την εγκληματική δραστηριότητα, διανθίζοντας τον λόγο του με αναφορές σε Έλληνες και ξένους συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας. Οι ερωτήσεις της Έλενας Χουσνή υπήρξαν όπως πάντα καίριες, πάνω στην ιστορία του βιβλίου και την αστυνομική λογοτεχνία ευρύτερα, που απαντήθηκαν από τον συγγραφέα με έναν δικό του τρόπο.