Ο υποψήφιος Βουλευτής με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ κ.Γιάννης Βέττας  απευθύνει την παρακάτω πρό(σ)κληση:
“Επειδή πολλοί κινούνται γύρω από το ψέμα και την υποκρισία και θυμούνται ως “τουρίστες” την Σάμο την Ικαρία και τους Φούρνους μόνο όταν πρόκειται να διεκδικήσουν μια θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, θα ήθελα λίγες μέρες πριν τις Εθνικές Εκλογές να κάνω μια πρόταση προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Νομού.
Όλοι γνωρίζουμε ότι η Σάμος έχει ένα τηλεοπτικό κανάλι που εκπέμπει και πανελλαδικά (το ΣΑΤ)
Θα πρότεινα να συγκροτηθεί (με κλήρωση) μια ομάδα δημοσιογράφων που θα εκπροσωπεί όλα τα τοπικά μέσα (εφημερίδες, ραδιόφωνα,sites, τηλεόραση) και να γίνει μια μεγάλη τηλεοπτική προεκλογική αναμέτρηση, ώστε να  καταθέσουμε όλοι τις προτάσεις μας και φυσικά αυτοί (κόμματα) που πέρασαν από τις βουλευτικές καρέκλες τα τελευταία χρόνια στον Νομό να μας πουν τι έκαναν και διαχρονικά έφτασε σε αυτό το χάλι και την εγκατάλειψη ο Νομός.
Φυσικά οι ερωτήσεις δεν θα είναι  γνωστές από πριν σε κανέναν, για να είναι τα πράγματα ακόμη πιο ξεκάθαρα.
Ένας Νομός χτυπημένος από Λιμούς (Covid) Σεισμούς  (Οκτώβριος 2020) και Καταποντισμούς (φωτιές,  τσουνάμι, ακρίβεια κ.α.) που είναι πλήρως εγκατελειμένος από τις τελευταίες κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και με κυβερνητικούς μάλιστα βουλευτές.
Για εμάς  το μεγάλο στοίχημα είναι η επόμενη μέρα που θα παραμείνουμε εδώ να παλεύουμε  για τον τόπο.
Ας έρθουν λοιπόν σε αυτή την τηλεοπτική αναμέτρηση να μας πουν αν στην Σάμο έρθουν τον Μαΐο για τουρισμό και στη συνέχεια τους ψάχνουμε.
Και γιατί όχι να καταθέσουμε και τα βιογραφικά μας”
Υποψήφιος Βουλευτής Σάμου  Ικαρίας και Φούρνων με την
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
Βέττας Γιάννης