Τα μαθήματα αυτοάμυνας που έμαθε σε νεαρή ηλικία φαίνεται ότι  βοήθησαν μια 15χρονη να ξεφύγει από έναν νεαρό, σύμφωνα με την μαρτυρία της μετανάστη, που προσπάθησε  να της αποσπάσει την τσάντα της.

Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής όταν η μαθήτρια της Γ΄ τάξης του 2ου Γυμνασίου είχε σχολάσει και  διασχίζοντας  τον κεντρικό δρόμο από το σχολείο της ως την παραλιακή λεωφόρο με σκοπό να συναντήσει την μητέρα της,  αντιλήφθηκε ότι την ακολουθούσε ένας νεαρός. Αρχικά και σύμφωνα με την μαρτυρία της 15χρονης, ο νεαρός την ακολουθούσε σε μικρή απόσταση και όταν εκείνη μπήκε σε ένα παράδρομο  ο νεαρός προσπάθησε να της αποσπάσει την τσάντα.

Στην τρίτη προσπάθεια  η 15χρονη χρησιμοποιώντας την τεχνική  αυτοάμυνας   Κραβ Μαγκά  τον ακινητοποίησε. Στην συνέχεια   συναντήθηκε με τους γονείς της και εξιστορώντας το περιστατικό  ο πατέρας της κοπέλας, ιερέας στο επάγγελμα,   πήγε μαζί της  στο Αστυνομικό Τμήμα  και κατήγγειλαν το περιστατικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Αστυνομία  επιβεβαιώνει την μαρτυρία της 15χρονης και των γονιών της και αναφέρει ότι  η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.

πηγη ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ