ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου, η αντιπρόσωπος του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ στον Καναδά συμμετείχε σε μία φιλανθρωπικού χαρακτήρα γευστική δοκιμή.  Το WestIslandWineShow διεξάγεται εδώ και έξι χρόνια και ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να συγκεντρώσει χρήματα για 41 ομάδες της κοινότητας του Δυτικού Montrealμε διάφορες ανάγκες.

 

 

Πρωταγωνιστές στο τραπέζι του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ήταν το γλυκό κρασίSamosVinDoux, σκέτο ή σε cocktails.Ως ένθερμος υποστηρικτής των SAMOSCOCKTAILS, η εμπορική συνεργάτιδα του Συνεταιρισμού στον Καναδά κυρία Άρτεμις Αναστασιάδη μαζί με την ομάδα της, παρουσίασαν και σέρβιραν στους επισκέπτες τα cocktailsSamosSangriaκαι SamosSpritzer τα οποία είχαν ως βάση το γλυκό κρασί του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ.  Όπως γράφει και ή ίδια σε ανάρτηση της στο facebook “WEST ISLAND WINE SHOW 2018…. SAMOS VIN DOUX enjoyed by many guests and visitors straight or in two cocktails….”SAMOS SANGRIA & SAMOS SPRITZER “.

 

Αξίζει να αναφερθεί εδώ ότι, με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς, επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης στο Montrealτου Καναδά προσθέτουν τα τελευταία χρόνια SamosCocktailsστους καταλόγους τους.  Και τα σχόλια των ιδιοκτητών και των πελατών τους είναι πάντα τα καλύτερα!