ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου στην έκτακτη συνεδρίαση του σήμερα 21/11/2019 ομόφωνα αποφάσισε να στηρίξει την απόφαση του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Ανατολικής Σάμου να υποβάλουν την παραίτησή τους σε περίπτωση που η Κυβέρνηση εμμείνει στις θέσεις της και δεν ανακαλέσει την απόφασή της να φιλοξενεί σε μόνιμη βάση “5000+ άτομα” στο νέο ΚΥΤ στη θέση «Ζερβού».

Οφείλουμε να διατρανώσουμε με εμφατικό τρόπο και με κάθε νόμιμο μέσο ότι το νησί δεν μπορεί να δεχθεί τέτοιου είδους δομές ,  δεν μπορεί πλέον να σηκώσει το διπλό βάρος της καθημερινής εισόδου από τη μία, αλλά και της μόνιμης παραμονής από την άλλη, χιλιάδων ανθρώπων.

Καλούμε το Σαμιακό λαό να στηρίξει τη Δημοτική Αρχή και το Σαμιακό λαό να επιδείξει νηφαλιότητα, ψυχραιμία και ομοψυχία. Να κωφεύσει στις φωνές των «ακραίων» και να πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις και μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας τη «νέα κατάσταση πραγμάτων» που εμφανίστηκε στο νησί εξαιτίας των εξαγγελιών και των αποφάσεων της Κυβέρνησης που είναι καταστροφικές για το τόπο , για μας και τα παιδιά μας.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

ΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ