Στην έκθεση « Ταξίδι 2019» που διοργανώνεται φέτος για 22η συνεχή χρονιά, συμμετέχει με δικό του περίπτερο ο δήμος Σάμου, στοχεύοντας να προβάλλει το νησί μας ως έναν προορισμό με ιδιαίτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της στις 3 Μαΐου στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία και θα διαρκέσει έως και τις 5 Μαΐου.

Διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου – ACTA, σε συνεργασία με τον Όμιλο Εταιρειών DisplayArtPlc.

Η έκθεση προσφέρει ολόπλευρη πληροφόρηση και ενημέρωση για τους προορισμούς που συμμετέχουν, ενώ μεταξύ των εκθετών είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου, ταξιδιωτικοί πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία και τουριστικά θέρετρα, ενώ σε μεγάλο αριθμό ανέρχονται και οι διεθνείς συμμετοχές.

Το Σάββατο 4 Μάιου και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί διαδραστική παρουσίαση του νησιού μας, του σαμιώτικου κρασιού και των τοπικών προϊόντων, ενώπιον των αρχών του τόπου, των ταξιδιωτικών πρακτόρων και των ασχολούμενων με τον τουρισμό σε διεθνές επίπεδο.