Μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια, ο Αργύρης Ψάρρας επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Πανιωνίου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε καθοδηγήσει τον Ιστορικό από το 2012 έως το 2017, ανεβάζοντάς τον για πρώτη φορά από τη Β’ Εθνική στην Α2. Τελευταίος σταθμός του ήταν η Σάμος και ο Κέρκης, πριν επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη για να ηγηθεί του πλάνου των “κυανέρυθρων”. Παράλληλα, ο Γιάννης Στυλιανού, ο οποίος βοηθά προσωρινά από τη θέση του προπονητή, αναλαμβάνει χρέη σκάουτερ.

Η ανακοίνωση:

“Επενδύοντας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και στην εμπιστοσύνη που έδειξαν οι αθλητές μας, ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης και η διοίκηση του ανδρικού τμήματος βόλεϊ, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αργύρη Ψάρρα, ο οποίος θα ξεκινήσει τη νέα του θητεία από τις 27/12.

Ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός επιστρέφει σε γνώριμα μέρη, καθώς αποτέλεσε τον προπονητή της ομάδας από το 2012 έως και το 2017, οδηγώντας τον «Ιστορικό» από τη Β’ Εθνική κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος, στην Α2 Εθνική κατηγορία, καθιερώνοντάς τον, στις «μεγάλες» κατηγορίες, εργαζόμενος μάλιστα κυρίως με παιδιά από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου.

Μετά την 5ετή παρουσία του στον Πανιώνιο Γ.Σ.Σμύρνης, ο coach Ψάρρας βρέθηκε στον Εθνικό Πειραιώς (Volley League), ΠΑΟΚ (Volley League), ενώ τον τελευταίο χρόνο, καθοδηγούσε την ομάδα του Κέρκη Σάμου, με την οποία εξασφάλισε τη σεζόν 2021-2022, την παρουσία της, στα play off της νεοσύστατης Pre League των ανδρών.

Ο Αργύρης Ψάρρας θα στηρίξει το μακροπρόθεσμο πλάνο του Συλλόγου, που περιλαμβάνει τη βελτίωση του τμήματος, από τα τμήματα υποδομής, μέχρι και το ανδρικό.

Παράλληλα, ένα ακόμα «παιδί» του Συλλόγου, ο Γιάννης Στυλιανού, βγήκε μπροστά τη στιγμη που το είχαμε πιο πολλή ανάγκη, για να μας στηρίξει από το πόστο του scouter και παράλληλα να καλύψει το κενό στη θέση του προπονητή για τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

Αργύρη Ψάρρα καλώς επέστρεψες στην οικογένεια του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης”.

Πηγή: nstv.gr