ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία διεξήχθη και φέτος το 7ο camp beach volley στο Ποτοκάκι Σάμου με την καθοδήγηση του προπονητή και Κ.Φ.Α. κου Νικολαΐδη Δημητρίου σε συνεργασία με τον Α.Ο. Πολυκράτη. Η διάρκεια του camp ήταν από 18 έως 27 Ιουνίου 2018  με δίωρα καθημερινά μαθήματα από τις 17:00-19:00 !

Το πρόγραμμα απευθυνόταν σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 10 ετών και άνω, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους, να γνωρίσουν το μυστικά του ωραίου αυτού αθλήματος αλλά και να βελτιώσουν τις ικανότητες και δεξιοτεχνίες τους, ενώ παράλληλα να ψυχαγωγηθούν! Την τελευταία ημέρα του camp οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε ένα μίνι τουρνουά beach volley σε ζευγάρια. Σε όλη την διάρκεια του camp ο διοργανωτής παρείχε στους συμμετέχοντες φρούτα και μπάρες δημητριακών. Με την λήξη του camp ο κος Νικολαΐδης Δ. απένειμε σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν αναμνηστικά διπλώματα και διάφορα δώρα !

Ο υπεύθυνος του camp ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα το cafeBonjour στο Βαθύ, το restaurantELIAστο Πυθαγόρειο για τις χορηγίες στα μπλουζάκια, τα κοσμηματοπωλεία ‘Αιγαίο’ και ‘Λιμάνι’ στο Πυθαγόρειο, καθώς και τον ιδιοκτήτη του beach bar ΄΄Mare Deus΄΄  κο Καλατζή Χρυσόστομο, για την φιλοξενία στο νέο γήπεδο που κατασκευάστηκε για τον σκοπό αυτό, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη σεζόν αλλά και για τα τουρνουά που θα ακολουθήσουν !

 

 

 

ο υπεύθυνος του camp

κος Νικολαΐδης Δημήτρης