Σάμος, 30/9/2021

 

Δελτίο Τύπου

Το νησί μας θα επισκεφτεί την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021 ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης  υλοποιώντας την δέσμευση του για το κλείσιμο του Κ.Υ.Τ. στην Πόλη της Σάμου παραδίδοντας το στους δημότες της Ανατολικής Σάμου.

Η Κυβέρνηση  της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε σε λίγο χρονικό διάστημα να σχεδιάσει αποτελεσματικά την αποσυμφόρηση των νησιών, να μειώσει τις προσφυγικές ροές καταφέρνοντας ταυτόχρονα την επιτάχυνση των διαδικασιών Ασύλου- κατάφερε δηλαδή να βάλει σε τάξη αυτά τα οποία η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε ουσιαστικά στα νησιά μας, κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης τους, χωρίς κανένα απολύτως σχεδιασμό μετατρέποντας τα νησιά μας σε αποθήκες ψυχών. Σημαντική είναι επίσης και η οικονομική ενίσχυση από τα  αρμόδια Υπουργεία προς τους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης  με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας με έργα ουσίας προς τους πολίτες.

Ήρθε επιτέλους η ώρα η Πόλη της Σάμου, που τόσο ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια, να βρει τους ρυθμούς  και την κανονικότητα της!

 

Εκ της ΔΕΕΠ Σάμου

ΔΗΜ.ΤΟ Ανατολικής Σάμου