Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ,  η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κέρκη Μαραθοκάμπου κατάφερε να κερδίσει στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου,με 3-1 σετ την αντίστοιχη ομάδα του Πανερυθραϊκού το Σάββατο(20/1), στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής για την  Α2 Εθνική Κατηγορία.

Στο πρώτο σετ,η ομάδα του Κέρκη κατάφερε να επικρατήσει με 25-18, αν και για ένα χρονικό διάστημα βρέθηκε πίσω στο σκορ από την «νεανική» ομάδα του Πανερυθραϊκού που μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι.
Στο δεύτερο σετ,η ομάδα από τον Μαραθόκαμπο προηγήθηκε καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αν και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν χωρίς όμως να καταφέρουν να περάσουν μπροστά, κερδίζοντας με 25-19.
Στο τρίτο σετ,οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να περάσουν μπροστά,για πρώτη φορά κάνοντας ένα σερί 3-0(στο 3-6) και στη συνέχεια ένα 6-0( στο 15-22) επί της ομάδος του Κέρκη, επικρατώντας με 17-25
Στο τελευταίο σετ,το προβάδισμα στο σκόρ πήρε η ομάδα του Πανερυθραϊκού , όμως η ομάδα του Θανάση Πανούσου κατάφερε να ισοφαρίσει και να περάσει μπροστά
 » χτίζοντας» μία διαφορά πέντε πόντων( στο 16-11) . Καταλυτικός παράγοντας στην νίκη του Κέρκη επί του Πανερυθραϊκού με 25-22 έπαιξαν και οι φίλαθλοι της ομάδας του Κέρκη που σε κάθε νικηφόρο πόντο, προσπαθούσαν να  τους επιδοκιμάζουν και να τους εμψυχώνουν.
Από τους διακριθέντες παίκτες του αγώνα υπήρξαν από πλευράς Κέρκη ο Γιάννης Κονδύλης, ο Ναπολεών Οικονόμου και ο Μιχάλης Λιόντας ενώ από πλευράς Πανερυθραϊκού ο Παναγιώτης Φωτιάδης και ο Παναγιώτης Μάρκου.
Τα σετ (3-1): 25-18,25-19,17-25,25-22
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Σταρίδας και Καραδημητριου
Παίκτες:
ΑΣ Κέρκης (Θανάσης Πανούσος)Κνίτης,Βραχνής,Ιωαννίδης,Καφαν τάρης
,Λιόντας,Οικονόμου,Γιαννόπουλο ς,Κονδύλης
,Βοσδογάννης,Λεβογιάννης,Αρετο ύλης
Καλαμοβράκης,Αθανασάκης,Βουρον ίκος,
Ηλιάδης
ΑΣ Πενερυθραϊκος(Μιχάλης Χατζηπέρρος): Κοστόπουλος,Σ. Βήττας,Φωτιάδης,Κ. Κοτζαμπάσης,Γ. Βήττας ,Σεβδαλής ,Μ. Κοτζαμπάσης,Λέπουρας, Μάρκου ,Λέκκος.
 ρεπορτάζ: Ηλιάνα Τζούφα.