Βόλεϊ ανδρών, Α2 Εθνική Κατηγορία

9η αγωνιστική
ΑΣ Κέρκης- ΑΟ Καλαμάτα

Με νίκη 3-2 σετ ξεκίνησε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι( της φετινής χρονιάς) για την ανδρική ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμπου απέναντι στην φορμαρισμένη ομάδα  της Καλαμάτας.

All-focus

Στο πρώτο σετ, η ομάδα του Κέρκη προηγήθηκε στο σκορ έναντι της Καλαμάτας ,με την δεύτερη ,να μην αφήνει ούτε στιγμή να ξεφύγει , με μεγάλη διαφορά η ομάδα του Μαραθοκάμπου, καταφέρνοντας έτσι,να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να πάρει το σετ με 23-25.
Στο δεύτερο σετ ,οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξαν πολλές εναλλαγές στο σκορ μεταξύ των δύο ομάδων. Ωστόσο,ο Κέρκης κάνοντας ένα σερί 4-0(στο 21-17), κατάφερε να κερδίσει την μαχητική Καλαμάτα με 25-19.

Στο τρίτο σετ,οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι , δείχνοντάς ότι μπορούν να το κερδίσουν.Ομως, η ομάδα από την Καλαμάτα κατάφερε να πάρει το σετ με 23-25, παρ’ότι για ένα χρονικό διάστημα βρισκόταν πίσω στο σκορ .

All-focus

Στο ξεκίνημα του τετάρτου σετ,η ομάδα από τον Μαραθόκαμπο πήρε το προβάδισμα<<χτίζοντας>> μία διαφορά τριών και πέντε πόντων ,κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Ενώ οι φιλοξενούμενοι παρά τα λάθη στα οποία υπέπεσαν δεν σταμάτησαν να παλεύουν για την κατάκτηση του σετ.
Ωστόσο,το σετ κέρδισε η ομάδα του Μαραθοκάμπου με 26-24. Οδηγώντας,την ομάδα της Καλαμάτας στο καθοριστικό για τις δύο ομάδες ταϊ μπρεϊκ.
Στο τελευταίο σετ,η ομάδα του Κέρκη συνέχισε τις καλές εμφανίσεις παρά την αντίσταση των φιλοξενούμενων που πάλεψαν μέχρι τέλους για να κερδίσουν το σετ και των αγώνα, χωρίς να τα καταφέρουν αφού,  η ομάδα του Μαραθοκάμπου επικράτησε με 15-6.

*Να σημειωθεί ότι ,λίγο πριν διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες,ο προπονητής του Κέρκη Μαραθοκάμπου και της Εθνικής Εφήβων , Θανάσης Πανούσος, απένειμε τιμητική πλακέτα στους Σπύρο και Άρη Χανδρινό της ομάδος της Καλαματας,για την συμμετοχή τους,στην Εθνική Παίδων που κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ( Βόλεϊ), που θα διεξαχθεί στην Σλοβακία και την Τσεχία από τις 7 έως 15 Απριλίου.

All-focus

Τα σετ (3-2):23-25, 25-19, 23-25, 26-24, 15-6
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι  Μιχαήλογλου – Καραδημητρίου
Παίκτες
ΑΣ Κέρκης( Θανάσης Πανούσος): Κονδύλης ,Γιαννόπουλος, Ηλιάδης,Λιόντας , Οικονόμου,Βοσδογάννης,Βουρονίκος, Καλαμοβράκης,Αρετούλης, Ιωαννίδης, Λεβογιάννης,Αθανασάκης, Κνίτης, Βραχνής, Καφαντάρης.
ΑΟ Καλαμάτα 80( Χρήστος Δημητρακόπουλος): Σπ.Χανδρινός, Μπεσής, Εξαρχέας ,Σαμουήλ , Α.Χανδρινός, Αγγέλης,Μαδούρας, Μπουσούνης, Μανιατέας , Ντάκουρης.
ρεπορτάζ Ιλιάνα Τζιούφα