Στις 16/07/2022 στον ειδυλλιακό χώρο του Οινοποιείου Βακάκη, υπό τις υπέροχες μελωδίες του ανεπανάληπτου μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής του Νέου Δ.Σ. του Ροταριανού Ομίλου Σάμου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Β. Διοικητής της 2475 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ (Ελληνική Επικράτεια), Ευγένιος Χαρδαβέλλας, ο προ. Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βέροια, Νικόλαος Παπαναστασόπουλος, εκπρόσωποι Τοπικών Φορέων, Φίλοι και Συγγενείς των Ροταριανών.
Οι παριστάμενοι απήλαυσαν τα πολυβραβευμένα ανωτάτης ποιότητος κρασιά της Εταιρείας Vakakis Wines, μοναδικά εδέσματα, καθώς και την υπέροχη ατμόσφαιρα του αύλειου χώρου του Οινοποιείου.
Σε κλίμα βαθειάς συγκίνησης ο τέως Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Σάμου, Νικόλαος Βακάκης, αφού παρέλαβε την Τιμητική Πλακέτα και το Βραβείο για την Προσφορά του, από την Περιφέρεια, παρέδωσε την σκυτάλη στον καταξιωμένο γνωστό Δικηγόρο, Εμμανουήλ Ισιδώρου, ο οποίος με την σειρά του ευχαρίστησε όλους για την εμπιστοσύνη και την τιμή που του έγινε από τον Όμιλο με την εκλογή του ως Προέδρου αυτού.
Ανεγνώσθησαν εκτενώς τα Πεπραγμένα του πολυσχιδούς Έργου του παρελθόντος έτους και ανακοινώθηκαν ενδεικτικά προσεχείς δράσεις του Ομίλου, με την υπόσχεση και ευχή, η νέα χρονιά να είναι έτι περισσότερο εποικοδομητική προς όφελος της Τοπικής μας Κοινωνίας.
Οι Σάμιοι Ροταριανοί, ενεργώντας ως Τοπικοί Ευεργέτες, συνεχίζουν με αγάπη την προσφορά τους στην Κοινωνία μας, υπηρετώντας τον Συνάνθρωπο υπεράνω εαυτού, όπου και όποτε αυτό χρειαστεί.
Οι Αξιωματούχοι του Νέου Δ.Σ. είναι:
  • Πρόεδρος: Εμμανουήλ Ισιδώρου (Δικηγόρος).
  • Αντιπρόεδρος: Τριανταφυλλιό  Βλαχοπούλου (Ξενοδόχος).
  • Προ. Πρόεδρος: Νικόλαος Βακάκης (Επιχειρηματίας Οινοποιός).
  • Γ. Γραμματέας: Ευαγγελία Μπακοπούλου (Τουριστικός Επιχειρηματίας).
  • Ταμίας: Ιωάννης Πνευματικάκης (Πολιτικός Μηχανικός).
  • Κοσμήτωρ: Θεοδώρα Βλαχοπούλου (Δικηγόρος).
  • Μέλος: Δημήτριος Κυριαζής (Επιχειρηματίας).
  • Μέλος: Εμμανουήλ Γαρουφαλλής (Επιχειρηματίας Γεωπόνος).
Εψηφισμένος Πρόεδρος για το Ροταριανό Έτος 2023-24:
Μάριος Μπακόπουλος (Τουριστικός Επιχειρηματίας).