Καθώς οι αυτοδιοικητικές εκλογές πλησιάζουν, γίνεται σαφές ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να προχωρήσει στο μέλλον χωρίς σχέδιο και όραμα.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μην καταθέσει προτάσεις συγκεκριμένες, ρεαλιστικές αλλά και καινοτόμες.

Ο συνδυασμός μας, αυτή η όμορφη και δημιουργική ομάδα, θέλει και μπορεί να θέσει τα θεμέλια για μια νέα σελίδα στον Δήμο Ανατολικής Σάμου.

Γι`αυτό και το όνομα του συνδυασμού που επιλέχθηκε έπειτα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, σηματοδοτεί ακριβώς αυτή την πρόθεση, αυτή την διάθεση και αυτή την απόφαση.

ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ

Νέα προοπτική για τον τόπο μας, σημαίνει μια νέα αντίληψη που θα προκύπτει από την απόφαση να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος αλλά και να σχεδιάσουμε το μέλλον.

Νέα προοπτική για τον τόπο μας θεωρούμε την δυνατότητα αλλά και την ικανότητα όχι απλά να καταγράφουμε προβλήματα, αλλά να προτείνουμε λύσεις. Να αφουγκραζόμαστε τους πολίτες και να έχουμε έναν συνεχή διάλογο μαζί τους.

Νέα προοπτική για τον τόπο μας, σημαίνει να σχεδιάζουμε με βάσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου, να λαμβάνουμε υπόψη τις παθογένειες ώστε να μετατρέπουμετον κίνδυνο σε ευκαιρία.

Σε μια εποχή σύνθετη, δύσκολη και δύσβατη, εμείς πιστεύουμε ότι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, αρκεί να θες να τους περπατήσεις. Και το μέλλον μπορεί να μοιάζει και να είναι πολλές φορές αβέβαιο αλλά αυτό δεν πρέπει να μας τρομάζει. Πρέπει να μας ατσαλώνει και να μας εμπνέει.

Νέα Προοπτική για τον τόπο μας σημαίνει διοίκηση χωρίς αποκλεισμούς. Συνεχής διάλογος. Επικοινωνία και αλληλοσεβασμός.

Νέα Προοπτική για τον τόπο μας, σημαίνει έργα που θα αποτελούν ψηφίδες ενός μεγάλου μωσαϊκού ανάπτυξης.

Σημαίνει σχολεία ασφαλή, με πλήρη τεχνικό εξοπλισμό και ευκαιρίες για όλους. Σημαίνει προγράμματα αθλητισμού για όλους και κυρίως για τους νέους. Σημαίνει τουριστικό προϊόν δυνατό, διακριτικό και ελκυστικό.

Νέα προοπτική σημαίνει πολιτισμός στην πρώτη γραμμή και όχι φτωχός συγγενής. Σημαίνει μια ισχυρή και ανταγωνιστική τοπική οικονομία με εξωστρέφεια και δυναμισμό.

Νέα Προοπτική τέλος σημαίνει ένας Δήμος σύγχρονος, ανταγωνιστικός, ικανός να σχεδιάζει και να υλοποιεί, να οραματίζεται και να εργάζεται για την επίτευξη των στόχων.

Το σήμα του συνδυασμού μας, συμβολίζει το πέταγμα προς έναν κόσμο όπως εμείς τον ονειρευόμαστε. Την κίνηση προς τα εμπρός, το άνοιγμα των φτερών μας και την παραδοχή ότι η ελπίδα συνοδεύει πάντα αυτούς που τολμούν, ονειρεύονται και αγωνίζονται.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η ομάδα μας, ενωμένη, δυναμική και έτοιμη να εκπληρώσει τους στόχους της, διεξάγει τον αγώνα της έντιμα, με αξιοπρέπεια και με στρατηγικό και επιχειρησιακό πρόγραμμα.

Και έτσι θα πορευτούμε μέχρι τις εκλογές, αλλά κυρίως κατά τη διάρκεια της θητείας μας για την πραγματοποίηση των στόχων μας.

ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚH ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚH ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ.

Ανοίγουμε τα φτερά μας ,με μοναδική κατεύθυνση ΜΠΡΟΣΤΑ . Κοιτάζουμε το μέλλον ,αλλά με σεβασμό στο παρελθόν την ιστορία ,τις αρχές και τις αξίες των Σαμιωτών . Θέλουμε να πάμε τον τόπο μας στο Αύριο , με οργάνωση και διαδικασίες προόδου !
 
Στην ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ πάμε να δώσουμε και όχι να πάρουμε. Θέλουμε να τονώσουμε τον πρωτογενή τομέα, να στηρίξουμε την τοπική παραγωγή, να δώσουμε οριστικές λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του νησιού μας, ώστε οι νέοι άνθρωποι να μένουν στον τόπο τους αλλά και οι μεγαλύτεροι να είναι ασφαλείς . Οι γνώσεις μας , η όρεξη μας για δημιουργία και τα ανοιχτά μυαλά μας σαν ομάδα νέων ανθρώπων ,σε συνδυασμό με την εμπειρία των μεγαλύτερων ,είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιλογή για την πρόοδο και την ευημερία της Σάμου

Σας ευχαριστούμε!