Από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου της Σάμου διενεργείται προανάκριση για περίπτωση απάτης, που διαπράχθηκε σε βάρος μίας υπαλλήλου καταστήματος, ιδιοκτησίας 39χρονου , στο Καρλόβασι.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την καταγγελία, προχθές     (05-03-2017), άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την υπάλληλο και προσποιούμενος τον υπεύθυνο εταιρείας έκδοσης προπληρωμένων καρτών, κατόρθωσε, εξαπατώντας την, να της αποσπάσει τους κωδικούς ασφαλείας δύο (2) καρτών, συνολικής αξίας -300- ευρώ.

Εξάλλου από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου διενεργείται προανάκριση για περίπτωση απάτης μέσω διαδικτύου, που διαπράχθηκε προ πενθημέρου, σε βάρος μιας 41χρονης ημεδαπής, κατοίκου Σάμου.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης ήρθε σε επαφή, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με την 41χρονη, η οποία είχε αναρτήσει αγγελία στο διαδίκτυο σχετικά με την πώληση αντικειμένων και προσποιούμενος τον υποψήφιο αγοραστή κατόρθωσε, εξαπατώντας την, να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ.