Το Διοικητικό συμβούλιο του Ναυταθλητικού ομίλου Καρλοβάσου , εκτάκτως συνεδρίασε με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την καταγγελία βιασμού της 11χρονης τότε , αθλήτριας της ιστιοπλοΐας προ 10ετίας από τον προπονητή της . Και οι δύο ανήκαν σε ναυτικό όμιλο της βορειοανατολικής Αττικής όπου και διέμεναν.

Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι:

Ο εν λόγω προπονητής συνεργάστηκε με τον όμιλο μας στα πλαίσια του στησίματος του τμήματος ιστιοπλοΐας τριγώνου, τους καλοκαιρινούς μήνες τα έτη 2015-16 . Κατά το διάστημα αυτό ουδέποτε παρατηρήθηκε ή ακούστηκε οτιδήποτε που μπορεί να παραπέμψει στα σημερινά γεγονότα . Ήταν πολύ εργατικός και αγαπητός σε όλους. Η συνεργασία μας έληξε διότι ο όμιλος μας έκρινε ότι το τμήμα δεν ήταν βιώσιμο .

Μας εξοργίζει το γεγονός , ότι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες φιγουράρουν συνεχώς τα ονόματα του Ναυτικού ομίλου Σάμου και του Ναυταθλητικού Ομίλου Καρλοβάσου οι οποίοι δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τα συμβάντα . Ενώ ποτέ δεν ακούμε το όνομα του ομίλου, αθλήτριας και προπονητή και την περιοχή που διαδραματίστηκαν όλα αυτά πριν 10 χρόνια .

Νιώθουμε ότι με αυτόν τον τρόπο διασύρονται ανεπανόρθωτα και οι δύο Ναυτικοί όμιλοι του νησιού μας και φυσικά το ίδιο το νησί μας η Σάμος .

Ευχόμαστε να σταματήσει γρήγορα αυτός ο διασυρμός και να αφήσουμε την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της .

 

Το Δ.Σ  του ΝΑ.Ο.Κ