Ελάτε να ποδηλατίσουμε για καλό σκοπό την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου!
Σκοπός: Η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση της αποκατάστασης την Μαρίας Σαμπανίδου.
Η Μαρία Σαμπανίδου είναι μια 45χρονη μητέρα ενός μικρού αγοριού, του Έκτορα. Μοιράζεται μαζί μας το ίδιο πάθος για τον αθλητισμό με πολλές συμμετοχές σε αγώνες τριάθλου, ποδηλασίας, κολύμβησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δυστυχώς, πριν ένα μήνα, στις 23 Ιουλίου, το σύνδρομο Catastrophic Hughes της προκάλεσε σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Παρέλυσε η δεξιά της πλευρά και προκλήθηκαν σοβαρές επιπλοκές στη λειτουργία των νεφρών της. Νευρολογικά η αποκατάσταση της υγείας της δείχνει μακρά κ επίπονη, ενώ τα έξοδα νοσηλείας της είναι πολλά.
Στην θέση της Μαρίας θα μπορούσε να ειναι ο καθένας απο εμάς! Σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα της ζωής της χρειάζεται τη βοήθεια και τη στήριξή μας.

Κατόπιν επικοινωνίας με την οικογένειά της, πήραμε την πρωτοβουλία να οργανώσουμε μια ποδηλατική βόλτα με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση της αποκατάστασης της Μαρίας.

Συμβολικό Κόστος Συμμετοχής: 10 euro.
Καθε συμμετέχων θα παραλάβει ενα ειδικά φτιαγμένο αναμνηστικά κορδόνια λαιμού. Το σύνολο του ποσού που θα συγκεντρωθεί, θα παραλάβει άνθρωπος της οικογένειας της Μαρίας που θα είναι μαζί μας στο σημείο Εκκίνησης.

Σημείο Εκκίνησης:
Το σημείο Εκκίνησης θα ειναι στην Πλατεία Πυθαγόρα, Βαθύ Σάμου

Διαδρομή/Βόλτα:
Η Βόλτα θα ειναι σε χαλαρό ρθυμό προκειμένου να μπορούν να ακολουθήσουν τόσο έμπειροι όσο και ποδηλάτες χωρίς ιδιαίτερη φυσική κατάσταση, και με ποδήλατα όλων των τύπων (road bikes, mountain bikes, city bikes, trekking etc)
Η διαδρομή θα ξεκινάει απο την Πλατεία Πυθάγόρα μέχρι τον κόμβο Μαλαγαρίου οπου θα γίνεται αναστροφη για τον τερματισμό που θα ειναι παλι στην Πλατεία Πυθαγόρα.

Για περισσότερες πληροφορίες/ερωτήσεις/αποριες σο και για πιθανή βοήθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες/ερωτήσεις/αποριες
FB:Dinamik Samou και στα τηλ. 6936828200 * 2273061544