Ανακοίνωση ΝΟΔΕ Σάμου

 

«Στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές α’ και β΄ βαθμού η ΝΟΔΕ Σάμου και όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας αγωνιζόμαστε οργανωμένα, με πειθαρχία  και νηφαλιότητα για την κατάκτηση ενός κοινού στόχου, το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας για το μέλλον που μας αξίζει.

Σεβόμενοι τις απόψεις των μελών μας και κυρίως της τοπικής κοινωνίας, εργαζόμαστε ως την τελευταία στιγμή για την ενότητα και τη συσπείρωση ανάμεσα στα μέλη της Παράταξής μας, ώστε στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών νικητής να είναι ένας, η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, η μόνη δύναμη που μπορεί αποδεδειγμένα να εγγυηθεί το καλό του τόπου.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα για το μέλλον που αξίζουμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα δίνοντας με αξιώσεις τη μεγάλη μάχη των εκλογών της 26ης Μαΐου. Συνεχίζουμε για μια καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές και στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με την Χριστιάνα Καλογήρου, ενώνοντας τις δυνάμεις μας.

Οτιδήποτε άλλο αφορά την μικροπολιτική και όχι την πολιτική. Δεν θα χάσουμε το δάσος εστιάζοντας στο δέντρο. Προέχει η Πατρίδα μας και της Παράταξή μας».