ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Visit Greece App αποτελεί ένα επιπλέον χρηστικό εργαλείο για τους ταξιδιώτες και τους επισκέπτες της Ελλάδας που συμπεριλήφθηκε στη διαδικτυακή φαρέτρα του ΕΟΤ το Μάιο του 2020. Ο χρήστης που κατεβάζει  την εφαρμογή του Visit Greece έχει τη δυνατότητα όπου και αν βρίσκεται να μπορεί γρήγορα και εύκολα να αντλήσει ταξιδιωτικές πληροφορίες για τους τουριστικούς προορισμούς και τις εμπειρίες που να μπορεί να βιώσει σε καθένα από αυτούς, να βρει και να κλείσει προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια,να αγοράσει ηλεκτρονικά εισιτήρια για επισκέψεις σε μουσεία και χώρους πολιτισμού, να βρει πληροφορίες για διαμονή, εστίαση και νυχτερινή διασκέδαση και πληθώραάλλωνδραστηριοτήτωνπουμπορούννααπολαύσουνσεόλητηνεπικράτεια.

 

Με γνώμονα την προστασία και την ασφάλειά του κάθε ταξιδιώτη ξεχωριστά, μέσω ενός διαδραστικούchatbot,ο ταξιδιώτης λαμβάνει άμεσα  -19 και ενημερώνεται για τα πλησιέστερα νοσοκομεία αναφοράς ανά περιοχή.

 

Επίσης με την εγγραφή του χρήστη στην εφαρμογή, μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις (pushnotifications) για έκτακτες ενημερώσεις καθ’ όλο το έτος. Η Εφαρμογή του VisitGreece είναι διαθέσιμη ΔΩΡΕΑΝ σε IOS και Android αντίστοιχα στο ηλεκτρονικό κατάστημαAppStore καιPlayStore.

Ο εμπλουτισμός της εφαρμογής του VisitGreece με όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις κάθε προορισμού είναι πολύ σημαντική για την εικόνα του.

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου προσκαλεί τις τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής αρμοδιότητάς του να κάνουν αίτηση για να συμπεριληφθούν στην εφαρμογή του VisitGreece στην ιστοσελίδα: https://visitgreeceapp.com/. Οι επιχειρήσεις    προβάλλονται    ΔΩΡΕΑΝ μέσα    από    την    εφαρμογή του    VisitGreeceπαρέχονταςτιςβασικέςπαροχέςτηςεπιχείρησής τους προς τους ταξιδιώτες.