Επιστολή προς  την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου και το Λιμεναρχείο απέστειλε η Δημοτική Αρχή  με αίτημα τη μεταφορά του γερανού που βρίσκεται στις λιμενικές εγκαταστάσεις  του  Τουριστικού Καταφυγίου  Μαραθοκάμπου.

Αναλυτικά η επιστολή:

 

Αγαπητοί κύριοι,

Η μεταφορά γερανού είναι μείζονος προτεραιότητας,

  1. Λόγω της ολοκλήρωσης των έργων ηλεκτροδότησης του Καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών Μαραθοκάμπου  προϋπολογισμού 40.000€ από τον Δήμο Σάμου.
  2. Λόγω της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου, κατά την διάρκεια της οποίας το καταφύγιο τουριστικών σκαφών πρόκειται να λειτουργήσει. Με την παραμονή των πλωτών μηχανημάτων εμποδίζεται η προσέλευση τουριστικών σκαφών (η κύρια χρήση του τουριστικού καταφυγίου)
  3. Λόγω της υλοποίησης του έργου ‘Καταδυτικές διαδρομές σε Θαλάσσιες Προστατευμένες Περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου – Ανάπτυξη ∆ικτύου Καταδυτικού Τουρισµού «Αν∆ιΚαΤ» στο πλαίσιο του Προγράµµατος ∆ιασυνοριακής συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020 προϋπολογισμού 387.258 € (καταδυτικό πάρκο Μαραθοκάμπου).

 

Παρακαλείστε για την άμεση απομάκρυνση του Πλωτού Γερανού εκτός των λιμενικών εγκαταστάσεων του Τουριστικού Καταφυγίου Μαραθοκάμπου.

 

 

 

Ο Πρόεδρος Δ.Κ. Μαραθοκάμπου                                                     Ο Αντιδήμαρχος

Ευάγγελος Χαρτοφύλλης                                                                    Εμμανουήλ Ισιδώρου

 

 

Ο  Δήμαρχος Σάμου

Μιχάλης Α. Αγγελόπουλος