ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο AlbatrosTripsεκδρομή στην Ικαρίατο 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος, από το Σάββατο 11μέχρι και τη Δευτέρα 13Ιουνίου 2022.

 

Στην εκδρομή συμμετείχαν μέλη και φίλοι του ΧΟΡ.Ο.Σ όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη θερμή φιλοξενία του ξενοδοχείου ‘Κεραμέ’ και τις άριστες υπηρεσίες του ταξιδιωτικού γραφείου AlbatrosTrips, με την υποστήριξηστις μεταφορές του SamosIslandTours.

 

Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις και ξεναγήσεις στον Εύδηλο, το Γιαλισκάρι, τον Αρμενιστή, την παραλία Νας, την Παναγία Θεοκτίστηκαι το Χριστό Ραχών, ενώ συμμετείχαν σε ένα μεγάλο Ικαριώτικο γλέντι με την ορχήστρα ‘Χοροσταλίτες’ στην ταβέρνα ‘Άργιος’ στις Ράχες.

 

Γεύτηκαν επίσης τις αυθεντικές Ικαριώτικες γεύσεις στην Ταβέρνα ‘Ναϊάδες’ στην παραλία Νας, ενώ είχαν την ευκαιρία να χορέψουν τον αυθεντικό Καριώτικο χορό μαζί με ντόπιους χορευτές.

 

Όλοι όσοι συμμετείχαν στο ταξίδι επέστρεψαν στη Σάμο με τις καλύτερες εντυπώσεις ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους με το νησί της Ικαρίας σε επομένη αποστολή του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ.

 

Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο ‘Κεραμέ’, το ταξιδιωτικό γραφείο AlbatrosTrips και τον κ. Χρήστο Γλαρό, το γραφείο  SamosIslandToursτους δύο οδηγούς του και τον κ. Δημήτρη Χριστινίδη, την ταβέρνα ‘Ναϊάδες’, την ταβέρνα ‘Άργιος’, την ορχήστρα ‘Χοροσταλίτες’ και τον Πανικαριακό Σύλλογο ‘ΑρτεμίςΤαυροπόλος’, για την άριστη συνεργασία τους.

 

Ευχαριστούμε επίσης τον χοροδιδάσκαλο μας Μάκη Ευαγγέλου, την πρόεδρο μας κα Λίτσα Μαρκουλή και τη χορεύτρια μας Μαρία Παρουσίνα για την πολύτιμη βοήθεια τους στη διοργάνωση.

 

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ συνεχίζει να προσφέρει στα μέλη και τους φίλους γνωριμία με τόπους και την παράδοση αυτών.

 

Επόμενος σταθμός η Ερμούπολη της Σύρου όπου ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ θα παρουσιάσει χορούς από τη Σάμο στο Φεστιβάλ «Συριανοπατώ» το Σάββατο 25 Ιουνίου.

 

 

Εκ του Δ.Σ.

 

του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ