«Με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Δημήτρη Μπάση στο Καρλόβασι στις 03/08/2023».

 

 

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ για μία ακόμα φορά συνέβαλε σε ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός του νησιού μας, στη συναυλία του Δημήτρη Μπάση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 03 Αυγούστου 2023 στον προαύλιο χώρο της Πορφυριάδας Σχολής στο Καρλόβασι.

 

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του κόσμου, ενώ ο ίδιος ο Δημήτρης Μπάσης κατά τη διάρκεια της συναυλίας τόνισε πόσο θερμό ήταν το κοινό αλλά και πόσο αγαπάει τη Σάμο.

 

Τα μέλη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ βοήθησαν στην άψογη διεξαγωγή της διοργάνωσης, όπως και η Ομάδα Διάσωσης Σάμου. Δεκάδες ακόμη άνθρωποι βοήθησαν ώστε η Σάμος να ζήσει μια τόσο μεγαλειώδη συναυλία και αξίζουν σε όλους θερμά συγχαρητήρια και κυρίως στον Τάσο Φουντουλάκο.

 

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου συνέβαλε στη διοργάνωση, ενώ ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης ανέφερε πως επιθυμία όλων είναι η συναυλία να ξανά υλοποιηθεί και του χρόνου.

 

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ δίνει το παρόν στις πολιτιστικές διοργανώσεις τόσο της Σάμου, όσο και της Ικαρίας και των Φούρνων, με την πολύτιμη υποστήριξη των μελών του.

 

Εκ του Δ.Σ.

του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ