Το πρώτο γλέντι για τη νέα χορευτική χρονιά διοργάνωσε ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, στην Ταβέρνα Αλισαβώ στην πόλη της Σάμου.

 

Στο γλέντι παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ οι οποίοι γεύτηκαν τις υπέροχες γεύσεις της Αλισαβώς, ενώ το κέφι και ο χορός έφτασαν στο αποκορύφωμα τους.

 

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και ο υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές Πάρης Παπαγεωργίου με ανθρώπους του επιτελείου του. Επίσης παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Σαμιών Δημήτρης Βογιατζής.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης η διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Σάμου κα ΠατρίτσιαΧατζηιωαννίδου καθώς και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Χώρας κ. Παναγιώτης Ζαβουδάκης.

 

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, και ζητά συγνώμη από όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις λόγω της μεγάλης συμμετοχής.

 

Ευχαριστεί την Ταβέρνα ‘Αλισαβώ’ για την άψογη φιλοξενία και τις τα γευστικά πιάτα, ενώ θερμά ευχαριστεί τους κυρίους Χρήστο Γλαρό και το τουριστικό γραφείο ‘GlarosAgency’ και Δημήτρη Χριστινίδη και το τουριστικό γραφείο ‘SamosIslandTours’ για την ευγενική χορηγία των δώρων. Ευχαριστεί επίσης την πρόεδρο του Ομίλου μας Λίτσα Μαρκουλή και τη χορεύτρια μας Μαρία Παρουσίνα που επιμελήθηκαν τη βραδιά, καθώς και τον χοροδιδάσκαλο μας Μάκη Ευαγγέλου που επέλεξε τη μουσική και τους χορούς.

 

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ υπόσχεται ένα χειμώνα γεμάτο δράσεις πολιτισμού.

 

Εκ του Δ.Σ.

του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ