Η φετινή εκστρατεία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (16-22 Σεπτεμβρίου 2020) θα λάβει χώρα σε ιδιαίτερα νέες συνθήκες με γνώμονα τη διασφάλιση όλων των απαραίτητων μέτρων που θεσπίζονται από την πολιτεία, την τήρηση της «κοινωνικής απόστασης» και την ενεργοποίηση της ατομικής και συλλογικής ευθύνης.

Το νέο θέμα που επιλέχθηκε για το 2020 είναι  «Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους» (Zeroemission mobility for all) και το σύνθημα «Μετακινήσου Υπεύθυνα».

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου και αυτή τη χρονιά  θα συμβάλλει το μέγιστο δυνατό, προκειμένου να σχεδιάσει ασφαλείς και αισιόδοξες  δράσεις που θα προβάλλουν την αναβάθμιση της ποιότητας του περιβάλλοντος και την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί όλους τους καλλιτέχνες ζωγράφους και φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες να εκθέσουν τα έργα τους και τις φωτογραφίες τους, με θέμα  «Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους», καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας 16-22 Σεπτεμβρίου 2020, στην παραλιακή οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη της πόλης της Σάμου.

Για περισσότερες διευκρινήσεις επικοινωνήστε με το Γραφείο της Αντιδημάρχου Τουρισμού και Πολιτισμού στα εξής τηλέφωνα, 2273350141 & 2273350117.

 

«Μετακινήσου Υπεύθυνα»

 

 

 

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου