Θέμα: «Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ το Σάββατο 13/01/2024 σε ένα γλέντι γεμάτο χαμόγελα και κέφι»

 

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 έκοψε την πίτα του ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ στην πιτσαρία ‘Συνάντηση’ στη Χώρα, στην κατάμεστη αίθουσα από μέλη και φίλους του Ομίλου.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος της Χώρας πάτερ Αργύριος Μελλάς και έψαλε ο εκπαιδευτικός Παναγιώτης Ζαβουδάκης. Στη συνέχεια ένα μεγάλο γλέντι στήθηκε με κέφι και φυσικά πολύ χορό, υπό τους ρυθμούς των Μανώλη Ετοίμου και Νίκου Παπανικολάου.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλες και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Τον εφημέριο της Χώρας για την τιμή να ευλογήσει την πίτα και τον εκπαιδευτικό Παναγιώτη Ζαβουδάκη που έψαλε. Τους μουσικούς, τη διεύθυνση και το προσωπικό της ‘Συνάντησης’, καθώς και τις δεκάδες επιχειρήσεις που στήριξαν με τα δώρα τους τη διοργάνωση.

Η χρονιά ξεκίνησε για τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ με ένα μεγάλο γλέντι, υπόσχοντας όλο το έτος να κυλήσει με το ίδιο πετυχημένες διοργανώσεις.

Καλή χρονιά σε όλους, γεμάτη υγεία, αγάπη και ΧΟΡ.Ο.Σ.

 

 

 

Εκ του Δ.Σ.

του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ