Δεκάδες παιδιά από ομάδες μπάσκετ του νησιού συμμετείχαν σε μια πραγματική γιορτή για τον αθλητισμό το διήμερο Σάββατο και Κυριακή 5 και 6 Μαΐου αντίστοιχα.

Η διοργάνωση που τελούσε υπό την αιγίδα της ΕΟΚ  Σάμου , της Τοπικής Επιτροπής και του Δήμου Σάμου  κατάφερε να συγκεντρώσει πλήθος παιδιών στην Πλατεία Πυθαγόρα την πρώτη ημέρα και στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης τη δεύτερη λόγω του άστατου καιρού.

Το διήμερο περιελάμβανε   ημιτελικούς και τελικούς αγώνες σε όλες τις κατηγορίες για αγόρια και κορίτσια καθώς και  διαγωνισμούς ελευθέρων βολών και τριπόντων.

Στις πρώτες δύο ομάδες όλων των κατηγοριών αλλά και στους νικητές των ειδικών διαγωνισμών (ελευθέρων βολών και τριπόντων) δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, μετάλλια, μπλούζες GSA, μπάλεςSpalding, αλλά και σακίδια Milko.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου ο  Αντιδήμαρχος Πάρης Παπαγεωργίου, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Βογιατζής, ο  πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σαμίων Δημήτρης Βογιατζής,

 

Τις απονομές πραγματοποίησαν ο   Γιάννης Δρίλλιας (πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου) και ο κ. Μίλτος Βουδιώτης (πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Σάμου). Επίσης οι   Δημήτρης Βογιατζής  και  Κώστας Βογιατζής .