ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ

Για άλλη μια φορά θα γίνουν μαζικές στειρώσεις για τα αδέσποτα σκυλιά της Σάμου. Θα πραγματοποιηθούν εντός Φεβρουαρίου στο κτήριο στειρώσεων του Δήμου Ανατολικής Σάμου καθώς ο ανάλογος χώρος του Δήμου Δυτικής Σάμου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς το παρόν λόγο σεισμού.

Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων σας για την μεταφορά και την φροντίδα των σκυλιών στα καταφύγια και στο χώρο στειρώσεων. Επίσης ψάχνουμε για φιλοξενίες των αδέσποτων για την ανάρρωση τους μετά την επέμβαση (για περίπου 5 μέρες).

Κάνουμε έκκληση, στους φιλόζωους και στους κοινοτάρχες, να μας ενημερώσουν για θηλυκά αδέσποτα σε όλα τα χωριά της Σάμου και να βοηθήσουν στην περισυλλογή και την μεταφορά τους. Ελπίζουμε στον ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό στειρώσεων προκειμένου να αποφύγουμε εκατοντάδες κουταβάκια στους δρομους.

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε σύντομα με τον Δήμο (τηλ. 2273353540 και 2273350822) ή με το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου (τηλ. 6994237787 και 6982992274) για να οργανώσουμε εγκαίρως αυτήν την σπουδαία δραστηριότητα.