ΜΜαθητι

 Μουσική Εβδομάδα 

Η Πυθαγόρειος Μουσική Σχολή Σάμου στα πλαίσια της λήξης του Ωδειακού έτους, διοργανώνει μία σειρά από Συναυλίες και Παραστάσεις διαμορφώνοντας μία ολόκληρη Μουσική εβδομάδα.

Με το πολύ υψηλό επίπεδο των σπουδαστών της Σχολής θα μας χαρίσει 2 Μαθητικές Συναυλίες , όπου θα παρουσιαστούν όλα τα τμήματα των Μουσικών Οργάνων και το τμήμα Παιδικής Χορωδίας. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 1 Ιουλίου 20:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Δ.Σάμου στο Νέο Καρλόβασι, θα παρουσιαστούν σόλο έργα Κλασικής&Ρομαντικής εποχής αλλά και ντουέτα Jazz& Σύγχρονης Μουσικής. Την Δευτέρα 3 Ιουλίου 20:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Δ.Σάμου στο Νέο Καρλόβασι,οι σπουδαστές θα παίξουν σε ντουέτα και μουσικά σύνολα, τραγούδια κινηματογραφικής μουσικής, φλαμέγκο αλλά και ελληνικά έντεχνα & λαϊκά τραγούδια. Είσοδος Ελεύθερη!

Παράλληλα με τις 2 Μαθητικές Συναυλίες ,η Πυθαγόρειος Μουσική Σχολή με το πολύ υψηλό επίπεδο Μονωδίας και Μελοδραματικής(τάξη Δήμητρας Τσακανιά) που διαθέτει,πρωτοπορεί και ανακοινώνει ένα ιστορικό γεγονός για το νησί μας: θα ανέβει για πρώτη φορά στη Σάμο, Όπερα!

Συγκεκριμένα θα ανεβάσει την διάσημη όπερα Διδώ& Αινείας του H.Purcell και μάλιστα σε 2 διανομές ρόλων με 4 Παραστάσεις συνολικά!

Α’ διανομή: Κυριακή 2 Ιουλίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Δ.Σάμου στο Νέο Καρλόβασι& Παρασκευή 7 Ιουλίου στην Αίθουσα Σίβυλλα του DoryssaSeasideResort στο Πυθαγόρειο.

Β’ διανομή: Τετάρτη 5 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο της Περιφέρειας στο Βαθύ & Κυριακή 9 Ιουλίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Δ.Σάμου στο Νέο Καρλόβασι.

Κοινή ώρα έναρξης και των 4 Παραστάσεων 20:30 και είσοδος ελεύθερη!