ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την επέτειο 100 ετών από τη γέννηση της μεγάλης σοπράνο Μαρίας Κάλλας, διοργανώνεται στον Πειραιά μια σημαντική εκδήλωση, με παρουσίαση του έργου της ζωγράφου και συγγραφέως Μαρίνας Πετρή ««Μαρία Κάλλας μια ζωή σαν παραμύθι». Οργανώνεται υπό την αιγίδα της Λέσχης Lions Πειραιά την Τετάρτη 3 Μαΐου2023 και ώρα 19:00 στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά και θα πλαισιωθεί από τα μοναδικά μοσχάτα κρασιά του Συνεταιρισμού Σάμου, ως κέρασμα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Το έργο «Μαρία Κάλλας, ζωή σαν παραμύθι» είναι η πρώτη βιογραφική μελέτη και έκδοση της βιογραφίας της μεγάλης σοπράνο, από ελληνίδα συγγραφέα. Η παρουσίαση θα γίνει με μια πρωτότυπη performance που σκηνοθετεί και παρουσιάζει η Μαρίνα Πετρή, με έντονη τη μουσική υπόκρουση. Επίσημη καλεσμένη της εκδήλωσης θα είναι η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου η οποία στην εναρκτήρια ομιλία της θα αναφερθεί στο μεγαλείο του ταλέντου της Μαρίας Κάλλας.

Την βραδιά θα προλογίσει η πρόεδρος των LionsΡίτα Σιδεράκη Χριστοδούλου και συντονίζει την εκδήλωση μαζί με την γενική γραμματέα Χρύσα Γιαννοπούλου.

Είσοδος ελεύθερη.

Στο πέρας της εκδήλωσης θα προσφερθεί μοσχάτο κρασί του Συνεταιρισμού Σάμου.

(Ώρα εκδήλωσης 7 μ.μ. | Διεύθυνση: Φίλωνος 29, Πειραιάς 185 31. | Τηλέφωνο: 21 0410 1402. Τηλέφωνο πληροφοριών 6978064528.)