Μία μοναδική παράσταση παρουσίασε η Θεατρική Ομάδα του Γενικού Λυκείου Σάμου με τίτλο «ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ». Οι πολύμηνες και πολύωρες πρόβες απέδωσαν και κατά γενική ομολογία ήταν μια παράσταση επαγγελματικού επιπέδου υπό την καθοδήγηση των καθηγητριών Αλίκης Μαμουλή  και Βίκης Παπαδοπούλου.

Μοναδικές ερμηνείες, κουστούμια και σκηνικά που ταξίδευαν το θεατή  σε μια άλλη εποχή.

“Το έργο του Κάρλο Γκολντόνι «Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» είναι μια σάτιρα για τον έρωτα, το πάθος για ευτυχία, αλλά και την αγωνιώδη προσπάθεια για επιβίωση. Με όπλο το χιούμορ αλλά και με μια διεισδυτική κριτική ματιά στις συμπεριφορές των ηρώων του, ο Γκολντόνι αποκαλύπτει την ηθική παρακμή μιας κοινωνίας που στηρίζεται στην υποκρισία και την διαφθορά.

Η παράσταση απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Μετά την παράσταση ο Λυκειάρχης Γιάννης Τζαννής έδωσε  μετάλλια και διπλώματα σε όλους τους συντελεστές της παράστασης  ως  ένα μικρό ενθύμιο  ενώ φανερά συγκινημένη η κ. Αλίκη Μαμουλή ευχαρίστησε τα παιδιά, τους καθηγητές και κυρίως τους γονείς  που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους όλο το χειμώνα  στις πολύωρες πρόβες  για να  υπάρξει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος.