Καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία, δύναμη, κουράγιο και αντοχή ευχήθηκε ο σύλλογος γυναικών Μυτιληνιών στα μέλη και στις φίλες του συλλόγου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 21 Ιανουαρίου σε ένα όμορφο, ζεστό περιβάλλον στο καφενείο «ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙ» του Καρβέλη.

00SyllogosGynaikonMytilinion02

Η πρόεδρος του συλλόγου, Μαρία Αξιώτη, στον χαιρετισμό της μεταξύ άλλων, κάλεσε τις γυναίκες να συσπειρωθούν γύρω από τον σύλλογο και τις εργαζόμενες στα σωματεία τους γιατί, όπως, είπε «μόνο συλλογικά και με αλληλεγγύη μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες, να εμποδίσουμε τα χειρότερα, να αντιπαλέψουμε τα αντιλαϊκά παλιά και νέα μέτρα που μας ετοίμασε και αυτή η κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες. Για να μην μεταναστεύουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό με την ελπίδα ότι θα έχουν καλύτερο μέλλον.

 

Ο Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Για να αντιπαλέψουμε την ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα και να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας. Να πούμε όχι στη συμμετοχή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις. Όχι στην αλλαγή συνόρων.

Θέλουμε ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά.  Και θα τον κερδίσουμε αυτόν τον κόσμο γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή.

 

Γιατί όταν πλέον η «ανάπτυξή τους» βασίζεται, εκτός από την ασύδοτη εκμετάλλευση του λαού, στην υποταγή του και με την παραγωγή χιλιάδων στρεμμάτων κάνναβης, στην αύξηση των παιχνιδιών τζόγου, των πορνείων και της αθλιότητας της τηλεόρασης τότε ο λαός μας δεν θα δεχθεί τα παιδιά του και οι επόμενες γενιές να υποφέρουν σε ένα σύστημα που σάπισε».