Συνάντηση, με θέμα τον τουρισμό, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο του Δήμου Δυτικής Σάμου, στο Καρλόβασι, στο πλαίσιο της συνεργασίας και της κοινής στρατηγικής των δύο Δήμων στην τουριστική προβολή του τόπου μας.

Στις 15-04-2021 έλαβε χώρα συνάντηση, με εκπροσώπους και από τους δύο Δήμους του νησιού, παρουσία του  Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Βασίλη Πανουράκη, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Νίκου Τριανταφύλλου και υπηρεσιακών στελεχών  – συνεργατών της ΠΒΑ, με αφορμή την επίσκεψη στη Σάμο του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μεταφορών & Επικοινωνιών της ΠΒΑ κ. Νικολάου Νύκτα.

Στις συναντήσεις παρευρέθηκαν από το Δήμο Ανατολικής Σάμου, η Αντιδήμαρχος κ. Δέσποινα Κάιλα, ο άμισθος σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα τουρισμού κ. Γιώργος Χατζημιχάλης και από το Δήμο Δυτικής Σάμου οι Αντιδήμαρχοι κ. Νίκος Βακάκης και κ. Δημήτρης Βολακάκης καθώς και υπηρεσιακά στελέχη των δύο Δήμων.

Στόχος των συναντήσεων ήταν η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων και η αξιοποίηση των ευκαιριών που παρουσιάζονται, προκειμένου από κοινού να σχεδιασθεί ένα εμπλουτισμένο τουριστικό προϊόν που θα αναδεικνύει  τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Σάμου και θα την κάνει αναγνωρίσιμο προορισμό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μέσα από μια σειρά δράσεων και στρατηγικών ενεργειών για τη στήριξη και την επανεκκίνηση του τουρισμού στο  νησί.

 

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου