ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κοινή συνέντευξη τύπου έδωσαν χθες το βράδυ , ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης με τον Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου Δημήτρη Παπαγεωργίου με θέμα την «Πορεία εξέλιξης των ζητημάτων που αφορούν το πανεπιστήμιο».
Στην ενημέρωση παραβρίσκονταν ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών , Μεταφτσής Βασίλης και ο Πρόεδρος Τμήματος Στατιστικής & Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών Στυλιανός Ξανθόπουλος.\
Αναλύθηκαν με λεπτομέρεια οι κινήσεις που έχουν γίνει έως σήμερα για τις κτιριακές αποκαταστάσεις των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου και τονίσθηκε η πρόοδος που έχει γίνει για την δρομολόγηση των έργων που με την από κοινού συνεργασία αναμένονται να έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους.
«Το Πανεπιστήμιο θα στηριχθεί παντοιοτρόπως ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του και το μέλλον του » ήταν η από κοινού υπόσχεση των εκπροσώπων της δημοτικής και της πρυτανικής αρχής.
Αναφορά επίσης έγινε στην δημιουργία υποτροφιών για τους νέο εισακτέους που ήδη έχει ξεκινήσει και στηρίζεται από τον Δήμο και την τοπική κοινωνία.
Εκ του Δήμου Δυτικής Σάμου