Ο Δήμος Σάμου σας ενημερώνει ότι ,στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν, το Σαββατοκύριακο  25 και 26 Αυγούστου, ο δρόμος της παραλιακής οδού της Πόλης της Σάμου θα παραμείνει  κλειστός.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 25 Αυγούστου στην Παραλιακή οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη, στο ύψος της Τράπεζας Πειραιώς θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Λήξης και οι απονομές της AEGEAN REGATTA 2018 και στη συνέχεια θα διοργανωθεί μια εκδήλωση με μουσική και Σαμιώτικό Κρασί κατά μήκος ολόκληρης της Παραλιακής.

Την Κυριακή 26 Αυγούστου στο ύψος της Πλατείας Πυθαγόρα θα πραγματοποιηθεί το μιούζικαλ «ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΑΡΤΥ». Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα απαγορευτεί η κυκλοφορία στο τμήμα των οδών 25ης Μαρτίου και Γράμμου, στα τμήματα που οδηγούν στην παραλιακή οδό καθώς και η κατεύθυνση προς δεξιά της κυκλοφορίας καθόδου της οδού Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη.

Τέλος, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός κατά μήκος της παραλιακής οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη από το ύψος του ΞΕΝΙΑ  έως το λιμάνι από τις 20.30  έως τις 01:00 για το Σάββατο 25 Αυγούστου και από τις 21:00 έως τις 00.00 για την Κυριακή 26 Αυγούστου.