Με απόφαση του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου κ. Γεώργιου Στάντζου και σε συνέχεια της ενημέρωσης από τις αρμόδιες Διευθύνσεις εκπαίδευσης που μόλις λάβαμε, το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της Κοινότητας Βουρλιωτών της Δημοτικής Ενότητας Βαθέος, καθώς και το Δημοτικό Σχολείο της Κοινοτήτας Παγώνδα, το Νηπιαγωγείο Ηραίου, το Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο της Κοινότητας Πύργου της Δημοτικής Ενότητας Πυθαγορείου, θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τρίτη 02/02/2021, λόγω προβλημάτων που δημιούργησε στην λειτουργία τους η έντονη βροχόπτωση.

Με απόφαση του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου κλειστά θα παραμείνουν επίσης τα Δημοτικά Σχολεία Χώρας και Πυθαγορείου καθώς και το Εσπερινό ΕΠΑΛ που λειτουργούν σε απογευματινή βάρδια σήμερα Τρίτη 02/02/2021, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου


Με απόφαση Δημάρχου όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Δυτικής Σάμου (παιδικοί σταθμοί ,νηπιαγωγεία ,δημοτικά,γυμνάσια και λύκεια) δεν θα λειτουργήσουν,σήμερα Τρίτη 2-2-2021 ,λόγω των έντονων πλημμυρικών φαινομένων που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή.

Από το Δήμο Δυτικής Σάμου