Α) O Δήμος Ανατολικής Σάμου, σε συνεργασία με το Δ.Σ του Δημοτικού Γηροκομείου Βαθέος –Ίδρυμα Ντάελ, αποφασίζει, τον περιορισμό των επισκέψεων, εντός του Γηροκομείου, προκειμένου να προστατευτούν οι ηλικιωμένοι – τρόφιμοι που φιλοξενούνται σ΄αυτό, δεδομένου ότι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Τυχόν επισκέπτες, η παρουσία των οποίων κρίνεται απολύτως απαραίτητη, θα πρέπει προηγουμένως να έχουν προβεί σε όλες τις ενδεικνυόμενες προφυλάξεις, όπως απολύμανση χεριών και χρήση μάσκας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

00Koronoios01

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, ενισχύει το προσωπικό φύλαξης και καθαριότητας του Δημοτικού Γηροκομείου Βαθέος – Ίδρυμα Ντάελ, προκειμένου να περιορίσει τυχόν εκδήλωση και μετάδοση του ιού.

Β) Σε συνέχεια του προηγούμενου Δελτίου Τύπου – Ανακοίνωσης και σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, αναστέλλει, για 14 ημέρες, από σήμερα 12/03/2020 έως 25/03/2020, τη λειτουργία και όλων των ανοιχτών δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, όπου φιλοξενούνται προπονήσεις και αγώνες.

00Koronoios02