ΠΗΓΗ: SamosToday

Τελευταίος εντός έδρας αγώνας για την ομάδα βόλεϊ του Κέρκη Μαραθοκάμπου στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο 30 Μαρτίου. Σ’ αυτόν τον αγώνα η ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμπου χρειάζεται να κατακτήσει έστω δύο σετ για να πάρει τον ένα βαθμό που θα δώσει το δικαίωμα μία αγωνιστική πριν το τέλος του μίνι πρωταθλήματος για τις θέσεις 1-4 να κατακτήσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στον αγώνα εκτός έδρας που θ’ αντιμετωπίσει την ομάδα της Δραπετσώνας.

Πλην όμως ο Κέρκης φαντάζει το μεγάλο φαβορί και αναμένεται να κερδίσει τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος στις 19:00. Και μετά θα περιμένει ποιες θα είναι οι ομάδες που τερματίσουν στην 1η και 2η θέση του Β΄Υποομίλου που σε αγώνες νοκ άουτ και στα play off, θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Υπάρχει όμως η φημολογία που λέει ότι οι αγώνες των play off θα φιλοξενηθούν στη Σάμο με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και αυτό θα είναι ένα κίνητρο για την ομάδα του Μαραθοκάμπου, εφ’ όσον θα έχει το φίλαθλο κοινό μαζί της.

00AfisaKerkis02

Μια ομάδα όμως που σέβεται τον εαυτό της, πρέπει πρώτα να σέβεται την ιστορία της. Και γι’ αυτό το λόγο και σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας:

«Το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 19:00, στο κλειστό γήπεδο Βαθέος, οι παίκτες που τίμησαν φέτος την φανέλα της ομάδας μας και έχουν ήδη γράψει ιστορία για εμάς, θα δώσουν τον τελευταίο τους αγώνα μέσα στην Σάμο για την φετινή σεζόν. Όλα αυτά όμως δεν θα μπορούσαμε να τα ζήσουμε αν μια άλλη ιστορική ομάδα, αυτή που κατέκτησε το πρωτάθλημα Αιγαίου πριν δυο χρόνια, δεν είχε καταφέρει αυτό που τότε φάνταζε αδύνατο.

Έτσι στο γήπεδο αυτό, την ώρα που θα αγωνίζεται η ομάδα μας , θα τιμηθούν οι παίχτες της ομάδας του 2016-17 (Βοσδογάνης Κ., Καλαμοβράκης Σ., Γιαννόπουλος Π., Κνίτης Μ., Αρετούλης Ν., Ηλιάδης Β., Ρώμας Η., Αθανασάκης Γ., Λεβογιάννης Θ., Βουρονίκος Λ., Βραχνής Μ., Κονδύλης Γ.) σαν ένα “πάντρεμα” του τότε και του τώρα, από δυο ομάδες που πέτυχαν παραπάνω από αυτό που όλοι πίστευαν ότι μπορούσαν.