Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κέρκη Μαραθοκάμπου από την αντίστοιχη ομάδα της Καλαμάτας,στον τελευταίο αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου για την Α2 εθνική κατηγορία.Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο ,στο κλειστό γυμναστήριο της Παραλίας.
Στο πρώτο σετ η ομάδα της Καλαμάτας κατάφερε να επικρατήσει με 25-19 ,ενώ συνέχισε την καλή της εμφάνιση και στο δεύτερο σετ όπου κέρδισε με 25-16.
Στο τρίτο σετ η ομάδα του Θανάση Πανούσου κατάφερε να δυσκολέψει τούς γηπεδούχους κερδίζοντας με 19-25. Ωστόσο,το τελευταίο σετ του αγώνα κέρδισε η ομάδα της Καλαμάτας με 25-18.
Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμπου, μετά και την διεξαγωγή του παιχνιδιού με την Καλαμάτα ,βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς(σ.σ. όσους έχει και η ομάδα από την Καλαμάτα).Η ισοβαθμία που προκύπτει μεταξύ των δύο ομάδων εξασφαλίζει την παραμονή της Καλαμάτας στην Α2 κατηγορία.Αντίθετα για να παραμείνει η ομάδα του Μαραθοκάμπου θα πρέπει, εκτός από την μαθηματικά ήδη υποβιβασμένη Παναχαϊκή(σ.σ. που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Volley League)να υποβιβαστεί και μία ομάδα από τον Βορρά.
Υπενθυμίζεται ότι από τον Α1 υποόμιλο της κατηγορίας έχουν ήδη υποβιβαστεί οι ομάδες των Χανίων και του Απόλλωνα Πατρών λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης τους από το πρωτάθλημα της Α2.
Ρεπορτάζ Ηλιάνα Τζούφα