ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία για τη Λαϊκή Συσπείρωση αυτή την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ. Ομιλητές θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Τίμος Χατζηλαγός και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος νομού Σάμου Κώστας Τζίχας. (βλ. αφίσα)

Τα μέλη και οι φίλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης όλο αυτό το διάστημα οργώνουν στην κυριολεξία όλα τα χωριά και τα σημεία της πόλης με στόχο να συζητήσουν με τους κατοίκους και να θέσουν ως επιτακτική ανάγκη το σύνθημα “Μαζί με το λαό για τις ζωές των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων”. Έτσι θέλουν να τονίσουν ότι η επόμενη μέρα είναι μέρα διεκδίκησης και αγώνων μέσα κι έξω από τα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια.
Γιατί είναι η μόνη παράταξη που αποτελεί τη μοναδική μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση η οποία αποκαλύπτει, κινητοποιεί και διεκδικεί ένα πραγματικά φιλολαϊκό πρόγραμμα με επίκεντρο τις πραγματικές ανάγκες και τη δωρεάν -για το λαό- αντιμετώπισή τους. 
Μάλιστα τις τελευταίες μέρες δίνεται και η μάχη του ψηφοδελτίου για να μπουν όσο το δυνατόν περισσότερα κόκκινα γαρύφαλλα στις δύο κάλπες για να δυναμώσει η Λαϊκή Συσπείρωση σε περιφέρεια και δήμο.
Τέλος, προβάλλουμε ενδεικτικές φωτογραφίες από τις περιοδείες (βλ. φωτογραφίες), αλλά και το γλέντι που πραγματοποίησε η Λαϊκή Συσπείρωση στις 27/9 παρουσία του υποψηφίου δημάρχου Ανατολικής Σάμου Τίμου Χατζηλαγού και της υποψήφιας περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Αγλαϊας Κυρίτση.