ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η μεταγραφική περίοδος έλαβε τέλος και επίσημα 31 Ιουλίου. Μια περίοδος που η διοίκηση και το προπονητικό team της ομάδας μας μετά από μεγάλες προσπάθειες κατάφεραν να φέρουν πολλούς νέους παίκτες και να δημιουργήσουν ένα σύνολο υπερπλήρες σε όλες τις θέσεις .
 Έτσι λοιπόν ο κόσμος της Σάμου θα έχει την ευκαιρία να δει στο νησί μας 10 αγώνες αυτή την σεζόν, όπου τα νέα παιδιά της ομάδας, μαζί με τους παίκτες που δέχτηκαν να ανανεώσουν , θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να προσφέρουν και πάλι χαρά και υπερηφάνεια σε όλους τους Σαμιώτες.
Πλέον καλούνται οι φίλαθλοι μας να κάνουν ότι έκαναν και πέρυσι. Να μας στηρίξουν όπως εκείνοι ξέρουν καλύτερα τόσο με την δύναμη τους, όσο και με την αγορά καρτών διαρκείας και έτσι να συνεχίσει να αποτελεί το γήπεδο τουKαρλοβασου (και υπάρχουν σκέψεις και για 2 παιχνίδια στο γήπεδο του Βαθέως) το μεγάλο όπλο της ομάδας μας.
Από το Σάββατο 10 Νοέμβριου λοιπόν που θα υποδεχτούμε την πρώτη ομάδα στην έδρα μας, Καλούμε όλους τους κατοίκους του νησιού μας να είναι εκεί.