Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε δημοσίευση άρθρων σε ιστοσελίδες,  χωρίς οι αρμόδιοι να διασταυρώσουν τις πληροφορίες που κάποιοι τους μετέφεραν παρερμηνεύοντας την αλήθεια, με αποκλειστικό σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες πως η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για τα έργα που είχαν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Η μοναδική αλλαγή που έγινε είναι στον φορέα που αναλαμβάνει την υλοποίηση κάποιου έργου. Η Περιφερειακή αρχή σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αναβάλλει την υλοποίηση και την χρηματοδότηση κανενός έργου από όλα αυτά που έχουν προγραμματιστεί ή πρόκειται να προγραμματιστούν στο άμεσο μέλλον.

Με ευθύνη απέναντι στον Σαμιακό, Ικαριακό και Φουρνίωτικο λαό που δοκιμάζεται, αποφεύγοντας κομπασμούς και μικροπολιτικά παιχνίδια, με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό και πάντα λέγοντας την αλήθεια, καθημερινά δίνουμε τις μάχες που απαιτούνται για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις δυνατότητες και τα μέσα που διαθέτουμε.

 Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΑΜΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΟΥΡΑΚΗΣ