ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Αγαπητά Μέλη,

Σας καλούμε στη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Φίλων του Μουσείου Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου, που ορίσθηκε σύμφωνα με το άρθρο 14 του Καταστατικού, να γίνει την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 και ώρα 11:00 στην αίθουσα Τηλεδιασκέψεων της Αντιπεριφέρειας Νομού Σάμου, Δ/νση: Δερβενακίων & Αλέξη Αλέξη, Σάμος, στον 1ο όροφο.

Η Γενική Συνέλευση συγκροτείται σύμφωνα με το άρθρο 12 από τα ταμειακώς τακτοποιημένα Τακτικά, Αρωγά και Επίτιμα μέλη και η συνδρομή τους που ανέρχεται στο ποσό των είκοσι ευρώ (20€), μπορεί να καταβληθεί την ημέρα της Συνέλευσης και πριν από την έναρξη της.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.       Ενημέρωση για την πορεία ολοκλήρωσης του έργου «Μουσείο Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου».

2.       Ενημέρωση για την λειτουργία του «Συλλόγου Φίλων του ΜΝΝΤΑ».

3.       Συγκρότηση του Συλλόγου Φίλων του ΜΝΝΤΑ και προγραμματισμός δράσεων.

4.       Εγγραφή νέων μελών του Συλλόγου

5.       Αρχαιρεσίες εκλογής Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Γίνεται προσπάθεια να εξασφαλιστεί η συμμετοχή των απομακρυσμένων μελών του Συλλόγου στην Γενική Συνέλευση με τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 16 του Καταστατικού. Περισσότερες πληροφορίες για την τηλεδιάσκεψη θα σας σταλούν λίγες μέρες πριν απο την Γενική Συνέλευση.

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα  του Καταστατικού, για την εκλογή Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 13:30 της ίδιας μέρας.

Όσοι εκ των μελών επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα ως μέλη του Δ.Σ. ή ως μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, να σημειώσουν την ανάλογη ένδειξη στην αίτηση που επισυνάπτεται και να την παραδώσουν στο Προεδρείο πριν από την ολοκλήρωση της Συνέλευσης και την έναρξη της ψηφοφορίας.  

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη τα οποία έχουν τακτοποιήσει την οικονομική συνδρομή τους στο Σύλλογο.

 Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε για περαιτέρω διευκρινήσεις παρακαλούμε απευθυνθείτε στα μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπή του Συλλόγου: Στέλιος Κνίτης -τηλ. 6932630360, email:forolog@otenet.gr

Κωνσταντίνος Δαμιανίδης -τηλ. 6974769225, emailkostasdamia@gmail.com

Ματρώνη Κτίστου-τηλ. 6944248864 emailmatkti@gmail.com