ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 15 Μάη όπως από όλη την Ελλάδα, έτσι και από τη Σάμο στάλθηκε ένα ηχηρό μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου και την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα είναι το πρώτο κόμμα και με διαφορά στις βουλευτικές εκλογές που τώρα πια κανείς δεν αμφιβάλλει ότι θα διεξαχθούν αυτή τη χρονιά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε καταρχήν τους συμπολίτες μας που με την εγγραφή τους ως νέα μέλη υπερδιπλασίασαν τον αριθμό των μελών μας και να τους καλωσορίσουμε στο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, τους παλιούς συντρόφους μας που όλο αυτό τον καιρό έδωσαν την μάχη ώστε το κόμμα μας να δυναμώσει, να γίνει πιο μαζικό, πιο σύγχρονο, πιο ριζοσπαστικό και τέλος τους συντρόφους μας στις εφορευτικές επιτροπές, που κατάφεραν η εκλογική διαδικασία της Κυριακής να ολοκληρωθεί χωρίς ψεγάδιακαι με απόλυτη επιτυχία.

Να ευχηθούμε καλή δύναμη   στους συντρόφους του Βορείου Αιγαίου Γιάννη Μπουρνούς, βουλευτή Ν. Λέσβου, Δημήτρη Δουρή από την Ικαρία, Αναστασία Δαούση από την Μυτιλήνη και Μαρία Νικολάρα, Περιφερειακή Σύμβουλο από τη Μυτιλήνη που εκλέχθηκαν για την Κ.Ε.

Και τέλος να υποσχεθούμε ότι όλοι μαζί, παλιά και νέα μέλη θα παλέψουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να ξαναφέρουμε την ελπίδα και τη δικαιοσύνη στη χώρα.

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σάμου