Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η Εθνική Ομάδα βόλεϊ των Νεανίδων από την αντίστοιχη ομάδα της Σλοβακίας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων Κ.19.Ο αγώνας διεξήχθη στο, κατάμεστο από φιλάθλους, δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Βαθέως της Σάμου.

Στο πρώτο σετ η Εθνική Ομάδα προηγήθηκε αλλά οι Νεάνιδες της Σλοβακίας κατάφεραν γρήγορα να ισοφαρίσουν(σε 12-12)και να περάσουν μπροστά στο σκόρ ,το οποίο κράτησαν μέχρι τέλους κατακτώντας έτσι το πρώτο σετ με 25-15.
Στο δεύτερο σετ,το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να πάρει τον πρώτο πόντο του αγώνα και να  προηγηθεί για λίγο στο σκόρ (με 1-0) όμως δεν μπόρεσε να  καταφέρει κάτι καλύτερο στη συνέχεια του παιχνιδιού ,με την φιλοξενούμενη Σλοβακία να κερδίζει το σετ με 25-16
Στο τρίτο σετ του αγώνα η ομάδα του Νίκου Μπουτσορή αντιστάθηκε και έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει μετά την ισοφάριση(σε 20-20),όμως η Εθνική Ομάδα της Σλοβακίας κατάφερε να πάρει και το τρίτο σετ με 25-23.
Ο επόμενος αγώνας της Εθνικής Ομάδας με αντίπαλο την Σλοβενία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Βαθεως στις 20:30.
Τα σετ (0-3):15-25,16-25,23-25
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Stoyanov Kiril και Galic Mirjana
Παίκτριες:
Ελλάδα(Μπουτσορής):Τζιαρλή,Καλαπόδα, Ζωΐδου, Αλεξάκου, Μπακοδήμου, Κυπαρίσση,Κόττα,Χούντα, Καθάριου , Φλιάκου, Χαριτωνίδη.
Σλοβακία(Matušov):Fricova,Trebichavska
,Herdová,Bojnanska, Jelinkova,Benekova, Bodnarova,
Skrlecova,Erteltova,Hrusecka,Kupciova,
Kvasnova
Ηλιάνα Τζούφα.