ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Η δημοτική παράταξη “Ανατροπή” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους δημότες του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ότι στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου, συμμετέχει με ένα πλήρες ψηφοδέλτιο με πάνω από εκατό υποψηφίους. Το σύνολο των υποψηφίων μας αποτελείται από  άφθαρτους πολιτικά ανθρώπους, κοινωνικά ενεργούς, γεμάτους δημιουργικές ιδέες και με τον εντυπωσιακό μέσο όρο ηλικίας τα 45 έτη.

Η “Ανατροπή” είχε γνωστοποιήσει από τις αρχές του έτους ότι θα συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, παραμένοντας σταθερή στις αξίες και στα ιδανικά της, ανεξάρτητη και ακομμάτιστη, πάντα με ρεαλιστικές προτάσεις, εφικτούς στόχους, όραμα για ανάπτυξη. Το σύνολο του ψηφοδελτίου αποτελεί μία ομάδα, η οποία συλλογικά θα ανακοινωθεί με δελτίο τύπου προς τα Μ.Μ.Ε., αύριο 2 Σεπτεμβρίου.

Διατηρώντας τη σοβαρότητα μας και πιστεύοντας στην αξία της ομάδας, αποφύγαμε τη μεμονωμένη ανακοίνωση υποψηφίων με κενές δημοσιοσχετίστικες εμφανίσεις, χάρη εντυπωσιασμού, διότι ως νέα δημοτική αρχή πρεσβεύουμε τη δημοκρατία, τη συμμετοχή, τη συλλογικότητα και τη συνεργασία με όλους τους δημότες.