Το Κέντρο Υγείας Σάμου στελεχωμένο, πλέον, με νέες ειδικότητες ιατρών δέχεται καθημερινά αυξημένο αριθμό ασθενών οι οποίοι κλείνουν το ραντεβού τους χωρίς κωλύματα τόνισε ο κ. Χρήστος Παπακοσμάς, Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΚΥ Σάμου, στη ραδιοφωνική εκπομπή στο 2000FM. «Έχει αυξηθεί η κινητικότητα κατά 100% στο Κέντρο Υγείας Σάμου. Όλοι οι γιατροί έχουν έρθει. Έχουμε απαρτία. Τα αυριανά ραντεβού έχουν κανονιστεί από τις 10 το πρωί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παπακοσμάς επισήμανε ότι το κύριο μέλημα μας τους ήταν ο διορισμός παιδιάτρου τον οποίο πολλοί γονείς στο παρελθόν ζητούσαν λόγω της έλλειψης  του από το Νοσοκομείο του νησιού. «Ο παιδίατρος σήμερα είχε 7 με 8 ραντεβού με παιδάκια. Οι γονείς κλείνουν τα ραντεβού τους. Το κλάμα άρχισε να ακούγεται στη δομή. Το πρώτο που κάναμε είναι να βρούμε παιδίατρο».

Τέλος, ανέφερε ότι οι πολίτες μπορούν να πραγματοποιήσουν τόσο το εμβόλιο κατά της εποχικής γρίπης όσο και του κορωνοϊού στην εμβολιαστική γραμμή που λειτουργεί στο Κέντρο Υγείας. «Προχθές διαπιστώσαμε ότι το Κέντρο μας είναι από τα λίγα που έχει αυξημένες επισκέψεις για την πρώτη δόση του εμβολίου του κορωνοϊού».