Το Επιμελητήριο Σάμου συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση FOODEXPOGREECE 2017 σε  χώρο που διατέθηκε δωρεάν από την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου.

Το Επιμελητήριο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Γεώργιος Κυριαζής.

 

Την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι από 46.000 επαγγελματίες από 22.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες 87 χώρες κατά τις πρώτες δύο ημέρες της λειτουργίας της.

 

Οι Επιχειρήσεις που συμμετείχαν από τη Σάμο Ικαρία και Φούρνους.

 

Ποτοποιία:     Ζαρμπάνης ΑΒΕΕ και  Γιοκαρίνης ΑΒΕΕ,

 

Οινοποιία:      Αφιανές (afianeswines), Καρίμαλης (ikariawine)Τσαντίρης (tsantiriswines).

 

Τυποποιητήρια Ελαιολάδου:          ΑμυρσώνηςΧρήστος, Βαλσαμίδης Ιωάννης,  Μάρκου Γιάννης, , Χαρμπής Θεόδωρος.

 

Βιολογικάπαραδοσιακά προϊόντα- γλυκά του κουταλιού – αρωματικά φυτά:Λεκιώτης Σπύρος Biosamos, Καρναβάς Σταμάτης,Κληρονόμου Κλειώ, Παπά Αμαλία, Δήμος Κότταρας, Τεσκος, Χατζιαντωνιαδης Αντώνης.

 

Το χώρο του Επιμελητηρίου Σάμου επισκέφτηκαν η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κος Κυριάκος  Μητσοτάκης,   ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Κ.Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος Σάμου κος Μ. Αγγελόπουλος, ο Πρόξενος της Πολωνίας, εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Κίνας, καθώς και άλλοι επίσημοιστους οποίους δοκίμασαν τοπικά προϊόντα και  τους προσφέρθηκαν δώρα με προϊόντα των παραγωγών που συμμετείχαν στην έκθεση. Επίσης επισκέφθηκαν το περίπτερο πλήθος επιχειρηματιών, εκθέτες και εμπορικοί αντιπρόσωποι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου και τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κο Νικόλαο Κατρακάζο για την δωρεάν διάθεση του χώρου του περιπτέρου, επίσης ευχαριστούμε όλες τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην έκθεση.