«Ο κόπος ενός χρόνου ανταμείβεται. Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι να λειτουργούμε δειλά δειλά» δήλωσε στο πρωϊνό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, o πρόεδρος της Λέσχης κ. Π αναγιώτης Κρόκος. Και συνέχισε: «

Είναι μια παλιά αίθουσα σχολική που μας έχει παραχωρήσει ο Δήμος για να την έχουμε σαν γραφείο, αλλά παράλληλα θα λειτουργεί και σαν έκθεση βέσπας.  Ο χώρος λειτουργεί για το κοινό κάθε Δευτέρα μετά τις 5 το απόγευμα. Σαμιακή Λέσχη Βέσπας ο τίτλος στο καταστατικό και Samos VespaClub το πιο διεθνές ας πούμε. Τα εγγεγραμμένα μέλη στους καταλόγους μας είναι γύρω στα 35, με ενεργά μέχρι 15 μέλη, τα οποία και αυξομοιώνονται.

00EgkainiaVespaClub02

Βέσπες υπάρχουν και μπορεί να βρεί κάποιος στο διαδίκτυο και υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες. Με 3.000 – 4.000 ευρώ μπορείς να βρεις κάτι καλό και με λίγα χρήματα που μπορείς να βάλεις για τη βελτίωσή του να έχεις ένα καλό μηχανάκι.

Κάνουμε διάφορες εκδρομές και εντός και εκτός Σάμου και όποιος έχει την τρέλα με τη βέσπα είναι καλοδεχούμενος. Επίσης κάνουμε και διάφορες εθελοντικές δράσεις, όπως πρόσφατα που κάναμε εθελοντική αιμοδοσία».